İzmir Siyaset Yerel Siyaset

Şahin; İzmir Siyasetine Katkı Sağlayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkez yöneticileri İzmir’e geliyor. Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” Programının İzmir toplantıları 13-14 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek…

Şahin; İzmir Siyasetine Katkı Sağlayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkez yöneticileri İzmir’e geliyor. Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” Programının İzmir toplantıları 13-14 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Veysel Şahin, “Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel Merkez Yöneticilerimiz ve Bölge Milletvekillerimizin katılacağı bir İzmir programı tertip ediyoruz. Hemşehrilerimizle bağımızı kuvvetlendirecek. Geniş katılımlı programlarla gerçekleştireceğimiz toplantılarımız İzmir siyasetine büyük katkı sağlayacaktır.” Dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla harekete geçen MHP Genel Merkezi “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. “Edirne’den Hakkari” ye özsözüyle başlatılan toplantılar birçok ilden sonra İzmir’de de gerçekleştirilecek. Önümüzdeki hafta sonu, 13-14 Kasım 2021 tarihinde arasında gerçekleştirilecek toplantılarda amaç MHP politikalarını geniş kitlelere aktarmak.

 

Programda Kimler Var

 

MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantılara MHP Genel Başkan Yardımcıları, MYK Üyeleri ve Bölge Milletvekilleri katılacak. İzmir’in önemli kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve halk buluşmalarının da olacağı 13-14 Kasım Faaliyetleri ile ilgili açıklama yapan il başkanı Veysel Şahin, “Gerçekleştireceğimiz programların İzmir siyasetine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Her geçen gün MHP’ni ve muhterem liderini daha iyi anlayan hemşehrilerimizin bizi ilgiyle takip ettiklerini biliyoruz. Bu çalışmanın MHP’ye ilgiyi daha da arttıracağını, Milliyetçi, Cumhuriyetçi ve Atatürkçü hemşehrilerimizle bağımızı kuvvetlendireceğini düşünüyoruz. Programın ayrıntılarını önümüzdeki günlerde açıklayacağız.” İfadeleri kullandı.

 

MHP Türk Milletinin Güç Merkezidir

 

Bu buluşmanın Türkiye’de de etkili olacağını söyleyen İl Başkanı Şahin, “MHP varlığı, fikri, istikameti, inancı ve kadrolarıyla Türk Milletinin güç merkezidir. Bunu bütün dünya bilir. Türk Milliyetçileri bir meselenin üzerine yumruğunu vurduğunda o mesele ortadan kalkar. İzmir’de 13-14 Kasım tarihlerinde önemli buluşmalar gerçekleştireceğiz. Bu buluşmaların Türkiye’de de etki uyandıracağına inanıyoruz. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatıyla Cumhur İttifakını 2023 Lider Ülke Türkiye hedeflerine en iyi şekilde taşıyacağız” açıklamasını yaptı.

 

Her Alanda Buluşma

 

İki gün sürecek olan “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programının İzmir toplantıları EBSO, İZTO, İESOB, yerel yönetim birimleri ve STK’nı da içine alacağı planlanıyor. MHP İzmir İl Başkanlığı ayrıntılı programı önümüzdeki günlerde paylaşacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL