Kültür-Sanat

İzmir’in En Büyük Yeme-İçme ve Eğlence Festivali İzmir Gurmefest Geliyor!

İzmir’de bugüne kadar yapılmış en büyük yeme-içme ve eğlence festivali için yola çıkan İzmir Gurmefest, 20-22 Mayıs tarihleri arasında İzmir Arena’da gerçekleşecek. Benim Adım İzmir A.Ş, Grafiket Adworks Reklam Ajansı..

İzmir’in En Büyük Yeme-İçme ve Eğlence Festivali İzmir Gurmefest Geliyor!

İzmir’de bugüne kadar yapılmış en büyük yeme-içme ve eğlence festivali için yola çıkan İzmir Gurmefest, 20-22 Mayıs tarihleri arasında İzmir Arena’da gerçekleşecek. Benim Adım İzmir A.Ş, Grafiket Adworks Reklam Ajansı ve İzmir Mekan Rehberi’nin güç birliği ile planlanan İzmir Gurmefest, 60.000 üzerinde ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.

Gastronomi dünyasının öne çıkan isimleri “Ayhan Sicimoğlu, Oğul Türkkan, Ahmet Güzelyağdöken, Ayşe Köroğlu, Emir Elidemir, Şükrü Özsarı, Süleyman Dilsiz, Tolga Kamiloğlu” ile gerçekleşecek olan workshoplar, gıda markalarının özel etkinlikleri, vegan ve sağlıklı gıdalar, dünya mutfağının en lezzetli yemekleri, ‘Ege Balıkçıları’, ‘İzmir Usulü Meyhane’ ve ‘Şarap Evi’ gibi konsept alanlarının da kurulacağı festivalde sokak lezzetleri ile de daha önce benzeri görülmemiş bir şölen sunacak.

 

Yicez, İçcez, Eğlencez!

“Yicez, İçcez, Eğlencez” mottosuyla yola çıkan İzmir Gurme Fest’te; Mazhar Alanson, Melek Mosso, Can Bonomo, Anıl Piyancı, Çakal, Fondip  gibi özel konserlerin yanında lezzet ve eğlence bir arada olacak. Coşkulu konserlerin yanı sıra Bando Kortej, sokak sanatçıları eğlenceli yarışmalar&turnuvalar ve çok daha fazlası İzmir Gurmefest’te sizi bekliyor olacak.

İzmir’de bugüne kadar en büyük katılımın hedeflendiğini söyleyen Benim Adım İzmir A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Bozkır, İzmir’in bu tarz festivallere ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyaç çerçevesinde en iyileri bir araya getirerek İzmir’in festival konusunda da ciddi bir marka olduğunu tüm Türkiye’ye göstermek istiyoruz dedi.

Gastronomi sektöründe uzun yıllar marka iletişimi yaptıklarını söyleyen Bozkır, “İzmir Gurmefest ile İzmir’in tüm lezzetlerini bir arada sunacağımız bu eşsiz festivalde ziyaretçilerimizin hem damaklarında hem de akıllarında güzel bir iz bırakacağız. 20-21-22 Mayıs tarihlerini takviminize not alın ve bu eşsiz festivali sakın kaçırmayın” dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL