Magazin SonDakika

Taha Duymaz’dan acı haber

Türkiye’yi yasa boğan depremler sonrası Hatay’da enkaz altında kalan Taha Duymaz’ın cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi. Taha Duymaz’ın iki kardeşinin de enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği belirtildi Çektiği yemek videoları ile..

Taha Duymaz’dan acı haber

Türkiye’yi yasa boğan depremler sonrası Hatay’da enkaz altında kalan Taha Duymaz’ın cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi. Taha Duymaz’ın iki kardeşinin de enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği belirtildi

Çektiği yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası Hatay’da enkaz altında kalmıştı.

Arama kurtarma ekipleri günlerdir Duymaz’ı enkaz altında çıkarabilmek için çalışıyordu. Ancak Taha Duymaz’dan acı haber geldi. Arama kurtarma ekipleri, depremden 12 gün sonra Taha Duymaz ve kardeşleri Melek ile Umut Duymaz’ın cansız bedenlerine ulaştı.

CZN Burak olarak tanınan şef Burak Özdemir, “Arkadaşlar Taha Duymaz ve kardeşleri hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine tekrardan baş sağlığı diliyorum” dedi.

ÇOK YAŞAYACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM”

Geçtiğimiz aylarda takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Duymaz, “Gelecekteki planların nedir?” sorusuna verdiği cevapla yürekleri burkmuştu.

Duymaz, “Ben geleceği görmüyorum bilmiyorum yarına da kadar kalır mıyım bilmiyorum. Ben bu kafadayım az yaşayacağımı düşünüyorum. Geleceğe dair planlar kurmak istemiyorum. Hayal kursaydım aileme bakmaya devam ederdim” demişti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL