Bayraklı Güncel

Kendi kendini ihbar etti!

İzmir’ in Bayraklı İlçesinde, 112 Acil Çağrı Merkezini arayan B.U.,kendisini ve bir başkasını öldüreceğinden korktuğunu söyledi. Belirtilen adrese giden İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri ,B. U. ve B.U’ nun üzerinde..

Kendi kendini ihbar etti!

İzmir’ in Bayraklı İlçesinde, 112 Acil Çağrı Merkezini arayan B.U.,kendisini ve bir başkasını öldüreceğinden korktuğunu söyledi.

Belirtilen adrese giden İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri ,B. U. ve B.U’ nun üzerinde iki tabanca ve uyuşturucu madde buldu.

Olay dün sabah saat 07.00 sıralarında Yamanlar mahallesinde meydana geldi.112 Acil Çağrı Merkezine “Silahla kendimi ve başkasını öldüreceğimden korkuyorum” ihbarı üzerine belirtilen adrese İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.Ekipler,kapıyı açan 58 yaşındaki B. U., ile birlikte eve girdi. Merdivende oturan 40 yaşındaki B.U., polislere ihbarı yapanın kendisi olduğunu söyledi.

B. U’ nun üzerinden Baretta marka 7.65 tabanca, 27 adet mermi ve 2.00 gram Metemfetamin uyuşturucu madde, B. U’ dan da, Sigsauer marka 7.65 tabanca ve 4 adet dolu fişek ele geçirildi. İki şüpheli mahalle karakol amirliğine teslim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL