İzmir Siyaset

İşte Erdoğan’ın İzmir programı

İzmir’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı büyük oranda netleşti. Erdoğan’ın danışma kurulu toplantısının ardından Menemen’de miting yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım Cuma günü İzmir’e yapacağı ziyarete..

İşte Erdoğan’ın İzmir programı

İzmir’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı büyük oranda netleşti. Erdoğan’ın danışma kurulu toplantısının ardından Menemen’de miting yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım Cuma günü İzmir’e yapacağı ziyarete ilişkin ayrıntılar büyük oranda netleşti. Bakanlar Kurulu’nda bulunan çok sayıda bakan ile birlikte çıkarma yapacak olan Erdoğan, ilk olarak sabah saatlerinde il danışma kurulu toplantısına katılacak. Bornova Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki danışma kurulunda partililerle buluşacak.

Erdoğan, daha sonra Bayraklı’da 30 Ekim’de depremden etkilenen vatandaşlar için inşa edilen konutların teslim törenine katılacak. Burada depremzedelere yeni evlerini teslim edecek olan Erdoğan, Cuma namazının ardından Menemen’e geçecek. Menemen’de halka hitap etmesi beklenen Erdoğan burada düzenlenecek mini mitingde konuşma yapacak.

Öte yandan programa Menderes Havzası’na ilişkin ziyaretlerin de eklendiği fakat programın bir günlük ve zamanın sınırlı olması nedeniyle önerinin kabul edilmediği öğrenildi. Erdoğan İzmir ziyaretindeki, Menemen merkezli mitingde Bakırçay Havzası’na ve kent merkezindeki konulara  ilişkin konuşma yapacak.

 

EGEDESONSÖZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL