Yerel Siyaset

CHP’li Görkem Duman, Bucalı kadınlarla buluştu.

CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP Buca Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltıda kadınlarla bir araya geldi. Annesinin elini öperek, tüm kadınların Emekçi Kadınlar..

CHP’li Görkem Duman, Bucalı kadınlarla buluştu.

CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP Buca Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltıda kadınlarla bir araya geldi.

Annesinin elini öperek, tüm kadınların Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, konuşmasına annesi Serap Duman’ın elini öperek başladı. Duman “Ben bu salonda bugün şunu görüyorum. Kız kardeşlerim, ablalarım, teyzelerim benim elimden tutmuşsunuz. Size söz veriyorum ben de bu eli sıkı sıkıya tutacağım ve hiç bir zaman bırakmayacağım” dedi.

“Kadınlarımız sosyal ve ekonomik hayatta daha çok yer alacak”

Görev süresi boyunca kadınların sosyal ve ekonomik açıdan güçlenmesi için projeler gerçekleştireceğini söyleyen Duman “Kadınlarımız için semt merkezlerin sayısını artıracağız.  Özel sektör ile iş birliği yapıp kadınlarımıza istihdam sağlayacak iş garantili meslek kurslarını hayata geçireceğiz” dedi

Yaşasın Kadın Dayanışması!

Toplantının ardından Bucalı kadınlarla birlikte Forbes Caddesi’nde kortej yürüyüşüne katılan Görkem Duman, kadınların attığı sloganlara katılarak, kadın dayanışmasına destek verdi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL