Köşe Yazarları

ABD’nin FOX’u İhanetin Küçüğü

Foxtv’de İsmail Küçükkaya’ nın sunduğu programa, terörist Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş konuk edildi. Hemde 6-8 Ekim olaylarının 7.yıl dönümünde. Küçükkaya soruyor: Selahattin hayatının kıymetli yıllarını ailesinden, sevdiklerinden ve mavi..

ABD’nin FOX’u İhanetin Küçüğü

Foxtv’de İsmail Küçükkaya’ nın sunduğu programa, terörist Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş konuk edildi. Hemde 6-8 Ekim olaylarının 7.yıl dönümünde. Küçükkaya soruyor: Selahattin hayatının kıymetli yıllarını ailesinden, sevdiklerinden ve mavi gökyüzünün altında olmaktan uzakta geçiriyor, bundan pişman mi? Başak Demirtaş, Selahattin hiç pişman değil diyor.

Terörist Selahattin Demirtaş’ın çağrısı üzerine 6-8 Ekim 2014 yılında terör örgütü yandaşlarının 35 il ve 96 ilçede gerçekleştirdiği saldırılarda 2 polisimiz şehit oldu, aralarında Yasin Börü’nün de olduğu 37 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yasin Börü… hayatının baharında daha 16 yaşında ailesinden, hayallerinde kopardı…

İsmail Küçükkaya, 6-8 Ekim olaylarının 7.yıl dönümünde kurban eti dağıtırken kürdistan yamyamları tarafından vahşice katledilen Yasin Börü’nün ailesi konuk edilebilirdi. Şehit ailelerini konuk alıp tüm Türkiye’nin ortak duygularına hitap edilebilirdi ama onlar bir teröristte güzellemeler yapmayı tercih ettiler. Zaten şu sıralar “hdpkk” nın sözcülüğünü yapmak için zillet ittifakı ve yandaş medya adeta sıraya girmiş vaziyetteler. Ne diyelim bazılarını şeytan bile ayakta alkışlıyor…

Hendek olayları için biraz hatırlatma yapacak olursak, terörist Selahattin Demirtaş şunları söylemişti: “Hendek kazanların alınlarından değil ellerinden öpüyorum. Halkımız şanlı bir direniş gösteriyor, bu gençler hendek kazmayıp da ne yapacak” demişti ve sonrası 793 şehidimiz, acı dolu günler yaşayan aileleri ve bir daha babalarına sarılamayacak olan evlatları…

Şimdi bunlar, masadaki ATATÜRK fotoğrafının tam arkasında duran terörist eşini programa konuk ederek adeta aklımızla, duygularımızla alay ediyorlar. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ nin dediği gibi FoxTv olarak bir tilkilik yapıyorsunuz karıştırıyorsunuz ortalığı.

Ben de zaten hep sormuşumdur kendi kendime “nasıl oluyor da ABD sermayesine ait FOXTV Türkiye’de Ulusalcılık/Milliyetçilik ve Atatürkçülük yapıyor?” diye…

Neyse artık sırtımıza sapladığınız hançeri görüyoruz.

Yani Türk Milleti bunu çok iyi görüyor…

Her zamanki gibi Türk Milleti bunu kara kaplı seçim defterine yazıyor!

Biliyorsunuz ki son seçimlerde MHP’nin Doğu ve Güneydoğu Bölgelerimizdeki oyu yükselmişti. İşte o yükselme bin yıllık birlik şuuru, ortak gelecek, vatan ve bayrak şuuruyla yükselmeye devam ediyor.

***

Bu arada Türk Milliyetçilerinin geçtiğimiz hafta sonu Lider Devlet Bahçeli Beyefendi’nin teşrifleriyle gerçekleştirdiği iki büyük kurultay sadece Türkiye’de değil, dünyada da ses getirdi.

Sayın Bahçeli’nin muhteşem kadroları, Ülkü Ocaklı Türk Gençliği ve Ülkücü Kadınlar ülkedeki ihanete ve dünyadaki Türk düşmanlığına öyle bir cevap verdiler ki artık aylarca uyku bile uyuyamazlar.

Bazen dünyaya tek bir cevap yeter! O da Türk Milliyetçilerinin son sözdür!

 

YORUMLAR (3)

  1. TUNCAY diyorki:

    Ellerine yüreğine sağlık kardeşim. Anlayanlara çok anlamlı bir yazı yazmışsın, kahrolsun şer odakları.

  2. Necmettin Şenkardeşler diyorki:

    Ağzınıza yüreğinize sağlık güzel bir yazı ve final harika olmuş. ”Bazen dünyaya tek bir cevap yeter! O da Türk Milliyetçilerinin son sözdür!

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL