Köşe Yazarları

ABD KENDİ İLE YÜZLEŞSİN

ABD Temsil Meclisi, Ülkü Ocakları’nın bir terör örgütü olup olmadığını araştırmasını ön gören maddeyi 2022 ABD Ulusal Savunma Yetki Yasasında kabul etti.   Daha ilk bakışta Ermeni Diasporasının ve FETÖ’cü..

ABD KENDİ İLE YÜZLEŞSİN

ABD Temsil Meclisi, Ülkü Ocakları’nın bir terör örgütü olup olmadığını araştırmasını ön gören maddeyi 2022 ABD Ulusal Savunma Yetki Yasasında kabul etti.

 

Daha ilk bakışta Ermeni Diasporasının ve FETÖ’cü Etki Ajanlarının gündeme taşıdığı bir proje olduğu görünüyor.

 

Bizce ABD teröristin kim olduğunu araştırmak ve öğrenmek yerine, kendi beslediği terör örgütlerinin listesine bakmalıdır.

 

Son on yıldır dünyada terör tanımı yapılırken maalesef ABD bu tanımın içinde yer alıyor. Ya silah veren ya ekonomik destek sağlayan ya da hedeflerini kendi çizen bir ülke…

 

ABD’yi Holiywood’dan ibaret sananlar ve renkli magazin haberlerinden tanıyanlar elbette bunu çok zor anlayıp, bu da nerden çıktı diyebilir…

 

Ama gerçekler onların beyaz perdeden gördükleri, likit ekranlardan izlediği ve kuşe kağıtlardan okuduğu mizansen haberlerden ibaret değildir.

 

Hadi onları bırakalım. Benim bu sözlerime, emperyalistlerin kapı bekçiliğini yapanlar da karşı çıkabilir.  Hem de ABD’nin kanla dolu tarihine, soykırımlarla dolu geçmişine ve insanlığa yaptığı vahşi zulümleri görmezden gelerek…

 

Şunu herkes biliyor ki, ABD müttefikleri ile birlikte âdeta eşkıya gibi dünyaya zulmetmekte, kendisine karşı gelen, avucuna alamadığı ülkeleri de ekonomik ve iç krizlerle cezalandırmaya çalışmakta, güç gösterisi yapmaktadır.

 

İşte O ABD, işte o terör hamisi ve destekçisi ABD, şimdi gelmiş, Türkiye’nin en önemli fikir gücü, inanç dayanağı ve ahlak kaynağı olan gençlik teşkilatı Ülkü Ocakları hakkın da araştırma başlatmış… Niye? Soruyor işte; Ülkü Ocakları Terörist mi?

 

“Höst!” diyorum sadece!

 

Ringo’ nun hadsizliğine koskocaman bir höst!

 

Fakat işin sırrı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin sözlerinde saklı!  “… bu kadar mı korkuyorlar bizden, bu kadar mı kâbuslar görüyorlar ülkücülerin varlığından, bu denli mı ürküyorlar cesaretimizden?”

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yasal bir yapıdır. Ülkü Ocaklarından çıkmayacak tek şey teröristtir, haindir.

 

Vatan millet sevdalısı inanmış cesur Ülkücüler, Türk düşmanlarının korkusu olmaya devam edecek.

 

Ne mutlu Ülkücüyüm diyene…

 

YORUMLAR (2)

  1. Korkmaz demir diyorki:

    Harika bir yazı olmuş.Tüm gerçekleri yazmışsınız.İnşallah görmek istemeyenler de görür.Kutlarım sizi.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL