İzmir SonDakika Video Galeri

İzmir’de Lastiği patladı karşı şeride geçti

İzmir Çevreyolu’nda lastiği patlayan demir yüklü TIR karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen araçlar son anda kazadan kurtulurken, demirler yola saçıldı İzmir’de demir yüklü bir TIR, lastiğinin patlaması sonucu bariyerleri..

İzmir Çevreyolu’nda lastiği patlayan demir yüklü TIR karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen araçlar son anda kazadan kurtulurken, demirler yola saçıldı

İzmir’de demir yüklü bir TIR, lastiğinin patlaması sonucu bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. Bazı araçlar, ters şeride giren TIR’ın altında kalmaktan son anda kurtulurken, dehşet veren kaza anı ise bir aracın kamerasına yansıdı.

Kaza, dün saat 16.30 sıralarında İzmir Çevreyolu Osmangazi Viyadüğünde meydana geldi. Karşıyaka’dan Bornova yönüne seyir halindeki demir yüklü TIR’ın ön lastiği patladı.

Lastiğin patlamasıyla TIR’ın direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen araçların son anda şerit değiştirmesiyle muhtemel bir facianın önüne geçildi.

Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, olayın şokunu atlatamayan TIR şoförü ise kazanın ardından bir süre bariyerlere oturdu. TIR’ın dorsesindeki demirler ise çevreyoluna saçıldı.

KAZA ANI KAMERADA

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, dehşet veren kaza anı da bir aracın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, TIR’ın lastiğinin büyük bir basınçla patlaması, ardından TIR’ın bariyerleri aşarak karşı şeride geçmesi yer aldı.

Kaza anında bariyere yakın şeritte ilerleyen bir aracın ise son anda şerit değiştirerek TIR’ın altında kalmaktan kıl payı kurtulması da görüntülerde yer aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL