Köşe Yazarları

İREM NUR’a SES OLALIM

SMA , hepimiz bu ismi en az bir kez olsun duymuşuzdur. SMA Tip1 , doğumla başlayan ve en hayati risk taşıyan evresidir. Bu nadir görülen kas hastalığı SMA ‘nın  pençesinde..

İREM NUR’a  SES OLALIM

SMA , hepimiz bu ismi en az bir kez olsun duymuşuzdur. SMA Tip1 , doğumla başlayan ve en hayati risk taşıyan evresidir. Bu nadir görülen kas hastalığı SMA ‘nın  pençesinde yüzlerce bebek var  ve onlaradan biride güzeller güzeli 2 yaşındaki İREM NUR bebek.

Bu hastalığın yüksek maliyetli bir ilacı var ve o ilaç İREM NUR bebeğimize ulaşırsa  belki bu güzeller güzeli savaşçı minik kızımız kurtulacak , büyüyecek ve aynen bebekliğindeki gibi savaşçı ruhunu kaybetmeyen güçlü bir kadın olacak. Mücadeleci ve savaşçı özelliğini annesinden aldığından hiç şüphem yok çünkü; Ceylan Hanım bebeğine ses olmak için elinden geleni yapıyor. Kampanyalar düzenliyor , sosyal medya çalışmaları yapıyor ve çoğu zaman akşamları canlı yayınlar düzenliyor.

Bir tek isteği var canından çok sevdiği evladı için o ilaca ulaşabilmek. Bazı zamanlar Ceylan Hanım’ın mücadelesine tanık oluyorum . Yavrusu her acı çektiğinde daha çok mücadele ediyor  ve daha güçlü duruyor. Bu davranışıyla sanki evladının acılarını çekip alıyor ve yavrusunun  acılarını dindiriyormuş hissi  uyandırıyor bende.  Evladı için bir ses, bir nefes olma mücadelesi  veren  Ceylan Hanım’ın tek isteği  bu sesi herkese duyurabilmek ve o ilacı evladına sağlayabilmek .

Umarım bu güzeller güzeli  İREM NUR’un sesi  bir melodi  olur  ve herkesin yüreğini  titretir ya da yağmur damlalarına karışır da herkesin yüreğini ıslatır.

İREM NUR’a ses olalım…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL