Köşe Yazarları

EKREM’LE HERŞEY ÇOK HAİNCE DEVAM EDIYOR

Söyleyince CHP’li arkadaşlar kızıyorlar ama olsun, gerçekleri söylemeden olmaz. CHP altı okundan biri olan Milliyetçilikten ve kuruluş ilkelerinden saptığı gibi bir de kendi tabanına da unutturmaya çalışıyor. Bu durumu kabul..

EKREM’LE HERŞEY ÇOK HAİNCE DEVAM EDIYOR

Söyleyince CHP’li arkadaşlar kızıyorlar ama olsun, gerçekleri söylemeden olmaz. CHP altı okundan biri olan Milliyetçilikten ve kuruluş ilkelerinden saptığı gibi bir de kendi tabanına da unutturmaya çalışıyor.

Bu durumu kabul etmeyenler oluyor mu? Evet oluyor.

Hatta son zamanlarda, bu kirli iş birliğini gören ve temiz bir siyaset için akın akın MHP’ye gelen vatansever kardeşlerimiz bu durumdan rahatsızlıklarını dile getiriyorlar.

Yani heykel diken CHP’den teröristlerle iş tutan, Kandil’le aynı dili konuşan bir CHPKK var artık karşımızda.

Tek dertleri iktidarı devirmek ve emperyalistlerin istediği gibi ceset bir Türkiye oluşturmak… Bunun için ellerinden geleni ardına koymuyorlar. Türlü oyunlara, kirli planlara ortak olmakla o kadar meşguller ki belediye yönetimleri hizmet etmeyi bırakıp, terörle iltisaklı/irtibatlı kişileri İBB’ye bağlı kuruluşlarda işe almaya başlamış. Ülkemiz terörle büyük mücadeleler verdikçe, bunlar Kandil’e daha çok destek oluyorlar.

***

İki sevgilinin adını ağaca kazıması gibi, CHP’li Ekrem’de HDPKK sevdasını her geçen gün biraz daha akıllarımıza kazıyor.

Ne diyelim Ekrem’le her şey çok güzel değil ama çok haince devam ediyor…

Pervin’le ağaç dikmeler, Cumartesi annelerine ziyaret, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’lilerle Diyarbakır’da sarmaş dolaş pozlar, Hafıza Odası adıyla ölen militanların isimlerinin önünde sergi ziyareti diye paylaşımlar, yok efendim İBB’de Demirtaşın kitabını satmalar…

Ne bunlar yahuu!?

İstanbul’la hizmet eden belediye başkanı değil de skandallara imza atan bir belediye başkanı izliyoruz.

Şunu da çok merak ediyorum, Ekrem’in yüzünde Rabbi Yessir gören ve Fatih’e benzeten Meral Akşener, İBB’ye doldurulan terör irtibatlı kişileri de görüyor mudur?

Ayrıca kendi partisinde olup bitenlere sessiz kalan Özgür Özel haddi aşıp vızıldıyor yine…

Bazıları da sırf vızıldasın diye siyaset yapıyor anlaşılan. Özgür Bey de onlardan biri…

Bir söz var çok da severim diyor ki; Sivri sinek istediği kadar uçsun kasırga suretini ve kasırga kuvvetini elde edebilir mi hiç? Hiç

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL