İzmir Siyaset SonDakika Yerel Siyaset

Soyer CHP Liderine 3 yılını anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 3 yıl sunumundan sonra değerlendirmelerde bulundu. Soyer’in çalışmalarını oldukça başarılı olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, Soyer ve ekibini kutladı…

Soyer CHP Liderine 3 yılını anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 3 yıl sunumundan sonra değerlendirmelerde bulundu. Soyer’in çalışmalarını oldukça başarılı olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, Soyer ve ekibini kutladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak girdiği 2019 yerel seçimlerinin ardından geçen 3 yıllık süreci CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantı ile partililere anlattı.

ÇOK GÜZEL HİZMETLERİ VAR
Toplantı sonrası CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu toplantı ile ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunken çalışmaları beğendiğini belirti. Kılıçdaroğlu, “Gayet güzel, belediye başkanımızı ve bütün ekip arkadaşlarını yürekten kutluyorum. İzmir’e hizmet ediyorlar. Çok güzel hizmetler var” diye konuştu.

 

CHP Lideri buradaki sunumun ardından partisinin; Parti Meclis ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL