İş Dünyası

Pınarbaşı Esnafı Tek Adayla

Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Pınarbaşı’nın sevilen ismi Cezmi Çulhaoğlu, “Önce esnaf ve sanatkarımız, önce üyelerimiz diyerek yola çıktık. Bu anlayış bizim vazgeçilmez ilkemizdir. Bizim için..

Pınarbaşı Esnafı Tek Adayla

Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Pınarbaşı’nın sevilen ismi Cezmi Çulhaoğlu, “Önce esnaf ve sanatkarımız, önce üyelerimiz diyerek yola çıktık. Bu anlayış bizim vazgeçilmez ilkemizdir. Bizim için ayrılık yok, birlik var. Parça yok, bütün var. Fark yok, gönül bağı var; emek var, sevgi var, saygı var, eşitlik var, kardeşlik var ve de ne olursa olsun birbirimize sımsıkı bağlanıp destek olmak var.” Dedi.

 

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ nde seçim maratonu başlıyor. İzmir’in en köklü esnaf odalarından olan Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni başkan ve yeni yönetim ile yola çıkmaya hazırlanıyor. Ocak ayında yapılması düşünülen genel kurulda Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına üyelerin oy birliği ile aday gösterilen Pınarbaşı’nın sevilen esnafı Cezmi Çulhaoğlu odaya ait binada yoğun bir katılımla adaylık açıklamasını yaptı.  Çulhaoğlu’nun adaylığı Pınarbaşı esnafı tarafından sevinçle karşılandı.

 

Geçmişin Tecrübesiyle Geleceğe Yürüyeceğiz

 

Adaylık açıklamasında Pınarbaşı esnaf ve sanatkarlarının çok yönlü iş kollarına mensup olduklarını söyleyen Cezmi Çulhaoğlu, “Pınarbaşı’nda köklü bir geleneğe sahibiz. Esnaf teşkilatımız Pınarbaşı’mız gibi 850 yıllık bir geçmişten geliyor. Ben ve çalışma arkadaşlarım, bizden öncekilerin tecrübesinden faydalanarak geleceğe yürüme gayreti içerisinde olacağız. Bu noktada bilhassa başkanımız Sayın Zekai Altaş Beyefendi ve yönetim kurulu üyelerimizin varlığı bizler için büyük şanstır. Onların tecrübe ve birikimleri bizim tükenmeyen hazinemiz ve yolumuzu aydınlatan ışık olacaktır.” İfadelerini kullandı.

 

Başkan Mutlu Bizim İçin Büyük Kazanç

 

İzmir’in her şeyden önce bir esnaf şehri olduğunu da sözlerine ekleyen Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan adayı Cezmi Çulhaoğlu, “Türk esnaf ve sanatkarları olarak çok köklü bir gelenekten geliyoruz. Hizmet ettiğim esnaf teşkilatımızın başında da bu köklerin şuurunda, İzmir’i bilen, İzmir’i çok iyi tanıyan, esnaf ve sanatkarlarımızın kalbindeki ve el emeğindeki gücün farkında olan bir isimin; Zekeriya Mutlu Başkanımızın yanında olmak gerçekten bizlere büyük güç veriyor. Buradan verdiği destek için sayın birlik başkanım Zekeriya Mutlu Beyefendiye ve kıymetli yönetimine de teşekkürlerimi sunuyorum. O İzmir esnafı için büyük bir kazançtır” açıklamasını yaptı.

 

Farkındalık Yetmez Destek Olacağız

 

Konuşmasını gelecek dönem ile ilgili hedeflerinden bahsederek sürdüren Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Cezmi Çulhaoğlu, “Yaşanan büyük sıkıntıların hepimiz farkındayız. Fakat farkında olmak yetmez. Esnafımıza omuz vermek, destek olmak gerekiyor. Bizim buradaki hedefimiz bu desteği sağlamaktır. Esnafımız her zaman yanında güçlü ve etkili bir esnaf teşkilatı görecektir. Çalışma saatimiz ve günümüz olmayacak, her zaman ve şartta esnafımızın yanında olacağız.”

 

İlkemiz: Önce Esnafımızdır

 

“Esnafımız ve sanatkarımız bizi nerede görmek istiyorsa orada olacak, sadece onlara hizmet için çalışacağız. Yüzlerce yıllık geleneğimize bağlı kalarak, esnafımızın gelişmesi ve dimdik ayakta kalması için mücadele edeceğiz. Bizler önce esnaf ve sanatkarımız, önce üyelerimiz diyerek yola çıktık. Bu anlayış bizim ilkemizdir. Bu ilkeden ayrılmayacağız. Bizim için ayrılık yok, birlik var. Parça yok, bütün var. Fark yok gönül bağı var; emek var, sevgi var, saygı var, eşitlik var, kardeşlik var ve de ne olursa olsun birbirimize sımsıkı bağlanıp destek olmak var.” Dedi.

 

Esnafımız Ailemizdir

 

Son olarak yola çıktığı çalışma arkadaşlarına da teşekkür eden Çulhaoğlu, “Sizlerle birlikte bu kutlu yolda beraber yürümek gerçekten onur verici. Hepiniz Pınarbaşı’mızın sevilen insanları, saygı duyulan ve takdir edilen esnaflarısınız. Şimdi hepimizin omuzlarındaki yük bir değil, beş kat daha arttı. Artık ailelerimiz büyüdü. Pınarbaşı’nın bütün esnafları bundan böyle ailemizin bir parçasıdır. Sizlerle bu güzel ve büyük aileye hizmet etmekten büyük onur duyuyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizleri her zaman yanımda görmek istiyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allah birliğimizi bozmasın” diyerek alkışlar arasında açıklamasına son verdi.

 

Cezmi Çulhaoğlu Kimdir?

 

Pınarbaşı’nın sevilen ailelerinden Çulhaoğlu ailesine mensup olan Cezmi Çulhaoğlu 1986 tarihinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini İzmir’de tamamladı. Uzun yıllardır Çulhaoğlu Ailesine ait işletmelerde yöneticilik yapan Cezmi Çulhaoğlu, halen Pınar Düğün Salonları işletmeciliğini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Çulhaoğlu birçok dernek ve yardım kuruluşunda da yöneticilik yapmaktadır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL