Video Galeri

ÖREN FUTBOL SAHASINDA SONA DOĞRU

Kemalpaşa Belediyesi, Ören 75. Yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başladığı futbol sahası ve açık hava düğün salonu inşaatında sona yaklaştı.   Kemalpaşa Belediyesi, geçtiğimiz Nisan ayında, Ören 75. Yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde..

Kemalpaşa Belediyesi, Ören 75. Yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başladığı futbol sahası ve açık hava düğün salonu inşaatında sona yaklaştı.

 

Kemalpaşa Belediyesi, geçtiğimiz Nisan ayında, Ören 75. Yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başladığı futbol sahası projesini yüzde 95 oranında tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan proje kapsamında, FIFA standartlarına uygun 76×113 metre boyutlarında futbol sahasının yapım çalışmalarında son aşamaya gelinirken sahanın yanına yapılması planlanan iki bin 200 metrekarelik açık hava düğün salonu inşaatının çalışmaları ise sürdürülüyor.

 

TESVİYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

17 bin metrekare alana yapılan proje dahilinde futbol sahasının yanı sıra; Hakem ve futbolcuların kullanacağı soyunma odalarının kaba inşaatı tamamlandı. Ayrıca yürüyüş yolu ve piknik alanı tesviye çalışmaları devam ediyor. Projede yer alan, açık hava düğün salonu kısmında; Gelin damat odası, Umumi tuvaletler, büfe ve kafeterya binalarının temelleri de atıldı.

 

“YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ören’de tüm hızıyla devam eden, futbol sahası ve açık hava düğün salonu yapım çalışmalarını inceleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “Ören Mahallemize inşa ettiğimiz FİFA standartlarındaki futbol sahamızda çalışmalar tamamlanmak üzere. Futbol sahasının yanı sıra düğün salonu ve sosyal tesislerin yer alacağı alacağı çalışmalarda ise soyunma odalarının kaba inşaatı tamamlandı. Proje tamamlandığında, ilçemize çok güzel bir spor ve sosyal tesisi kazandırmış olacağız. Vatandaşlarımız daha modern ve bakımlı bir ortamda sporunu yapabilecek. İlçemizdeki tesisleri yenilemek için yatırımlarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL