İzmir

Olgun Atila, “Ülkenin En Öncelikli İhtiyacı Adalettir”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, İzmir Barosu’nu ziyaret etti. Baro Başkanı Sefa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve İzmir Barosu Önceki Dönem Başkanı Sema Pektaş yer aldığı görüşmede;..

Olgun Atila, “Ülkenin En Öncelikli İhtiyacı Adalettir”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, İzmir Barosu’nu ziyaret etti. Baro Başkanı Sefa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve İzmir Barosu Önceki Dönem Başkanı Sema Pektaş yer aldığı görüşmede; Hak, Hukuk ve Adalet kavramlarına dikkat çekilerek Türkiye’nin bu konudaki ihtiyaçları masaya yatırıldı.

İzmir Baro Başkanı Sefa Yılmaz, Atila’yı “Dostumuz olan inandığımız arkadaşlarımızın yanındayız” sözleriyle karşıladı. Yılmaz, İzmir Barosunun ülkeyi ilgilendiren tüm konularda aktif rol oynadığını belirterek “Tüm ülkeyi ilgilendiren konularda İzmir Barosu çok şey dile getirdi. İzmir Barosu’nun ne söylediği  her zaman merak edilir. Baromuz buna çok ciddi emek vermiştir. Hedefimiz insan, adalet ve temel hak ve özgürlüklerdir”dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Atila, konuşmasına yılın ilk iş gününün ilk ziyaretini Hak,
Hukuk ve Adalet’in sembolü olan İzmir Barosu’na yapmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek başladı. Türkiye’nin en önemli ihtiyacının, Adalet olduğunun altını çizen Atila, İzmir Barosu’nunTürkiye demokrasisinin en önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi.

Atila, “Ülkemizin en çok ihtiyacı olan Adalet ve Hukukun üstünlüğü için, Demokrasi için özellikle Hukuk insanlarının verdikleri mücadeleyi biliyoruz. Bundan sonra da en önemli yol arkadaşlarımızın sizlerin olmasını gönülden isteriz. Bir çok şeyin siyasetle, ortak akılla çözülmesi gerektiğini düşünüyoruz. Geçmişte meslek odaları, üniversitelerimiz paydaşlarımızla birlikte çalıştık. İzmir Barosu’nun diğer sivil toplum örgütlerinden daha güçlü bir kurum olduğunun farkındayız. Sizin mücadelenizin de bizlerle yapacağınız iş birliği noktasında çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bugünlerde ülkenin en çok ihtiyacı olan adalettir. Yeni yıla adaletin sembolü baro ile başlamak istedim” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL