Siyaset Yerel Siyaset

MHP İzmir’in yardım tırları yola çıktı

MHP İzmir İl ve ilçe başkanlıkları öncülüğünde toplanan 2 tır dolusu yardım malzemesi, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangın bölgesine gönderildi. Yangınlar üzerinden siyaset yapılmasını eleştiren İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Böyle..

MHP İzmir’in yardım tırları yola çıktı
MHP İzmir İl ve ilçe başkanlıkları öncülüğünde toplanan 2 tır dolusu yardım malzemesi, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangın bölgesine gönderildi. Yangınlar üzerinden siyaset yapılmasını eleştiren İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Böyle bir ortamda, hükümete vurup, buradan ekmek çıkacağını ummak, çok ayıp, çok çirkin” dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından toplanan 2 tırlık yardım malzemesi hazırlıkların tamamlanmasının ardından Manavgat’taki yangın bölgesine gönderildi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Yangın tüpü, maske, yatak, hayvan yemi, bebek bezi ve kişisel temizlik malzemeleri başta olmak üzere elimizden geldiği kadar yardım malzemelerini hazırladık ve bölgeye gönderiyoruz” diye konuştu.

 

Yangınlar üzerinden siyaset yapılmasını eleştirdiklerini söyleyen Başkan Şahin, “Yangın üzerinden, insanlar yanarken siyaset yapılmasını çok çirkin buluyorum. 8 insanımız şehit oldu, 2’si yangın söndürme ekiplerindendi, 6’sı vatandaşımızdı. 1 tane vatandaşımız motoruyla yangına su taşıyan bir aslanımızdı, şehit oldular.

Milyonlarca ağacımız, kuşumuz, böceğimiz, hayvanımız yandı.

Bunların üzerine siyaset üretilmesi kadar çirkin bir şey olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir ortamda, hükümete vurup, buradan ekmek çıkacağını ummak, çok ayıp, çok çirkin” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL