Yerel Siyaset

MHP’li Şahin’den CHP’li isimlere zehir zemberek sözler: Zeka eksikliğini çok bariz gösteriyor!

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden son günlerde gündemde olan konular hakkında paylaşımlarda bulundu. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere CHP..

MHP’li Şahin’den CHP’li isimlere zehir zemberek sözler: Zeka eksikliğini çok bariz gösteriyor!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden son günlerde gündemde olan konular hakkında paylaşımlarda bulundu.

Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Şahin, sert açıklamalarda bulundu.

Şahin paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Mustafa Kemal Atatürk’ün miras bıraktığı CHP’yi bugün terör örgütlerine sıcak yuva ve onlara siyasi kamp haline getirenler,MHP’nin siyasi duruşuna çamur bulaştırmak için seferberlik halinde kara propagandaya başladılar. Bunu yaparken zeka eksikliğini de çok bariz gösteriyorlar.

Cumhur İttifakı kurulduğu günden beri CHP’nin sahip çıktığı tüm terör örgütlerine adeta kan kusturulmaktadır. Bu da doğal olarak CHP’nin siyasal nefesini tıkadığı için çıldırmış gibi hem MHP’ye hem AK Parti’ye saldırarak nefes almaya çalışmaktadırlar. Mahir Polat

Kendisine ne danışıldığı meçhul Başdanışman, İzmir’e ne katkı sağladığı belirsiz CHP Mv. @vekilmahirpolat’da bu furyada yerini alarak MHP’ye sataşmaktadır. Terör örgütü YPG’ye vatansever sıfatı, terörist Demirtaş’a şeref madalyası takan zavallılar MHP’nin duruşunu sorguluyor.

Bu zavallığı yapanlardan birisi de “Faydasız kilisenin papazı” olduğunu göstermek ve yaklaşan seçimlerde varlığını hissettirmek için atağa kalkan bu Mahir Polat olmuştur. Tweet atmada çok mahir olan zat, şahsımı da Liderimizin konuşmalarının yer aldığı bir videoya etiketlemiş.

Neymiş? Liderimiz 15 Temmuz öncesi Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın adaylığına karşı çıkmış, 15 Temmuz sonrası adaylığını kabul etmiş. Bu tutarsızlıkmış, bu çizgi değiştirmekmiş.Bu tarih yoksunu, bu olaylar cahiline bazı hatırlatmalar yapmak istiyorum. Ama anlamaya zekası yeter mi?

AK Parti ve MHP’nin 15 Temmuz sonrası birlikteliğini sorgulayan @vekilmahirpolat , 7 Haziran 2015 seçimleri sonrası kendi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun koalisyon kurmak için 35 gün koşturup “AKP ile koalisyon kurulmazsa çok üzülürüm” dediğini unuttu mu? @kilicdarogluk

Hafızasız ki kendi Genel Başkanının“AKP ile ön yargısız,kırmızı çizgisiz,17-25 Aralık’ı dayatmadan, Türkiye için her türlü ödünü vermeye hazırız”,‘’AKP ile ön yargısız bir şekilde görüşeceğiz;17-25 Aralık konusunda rövanşist olmayacağız’’sözlerini de hatırlamıyor? Ah Mahir ah.

Kılıçdaroğlu’nun ağlamaklı ses tonuyla bunları dediğini hatırlamıyorsan nasıl başdanışmansın sen Mahir?MHP’yi “CHP-MHP-HDP koalisyonu” kurmaya çağıran ahmaklığı da yapan CHP değil miydi Mahir? Mahir, CHP’nin menfaat açlığı, MHP’de ise ilke tokluğu vardır.

Mesela çok tutarlı Mahir(!) bize “Davutoğlu ileri derecede geri zekâlı” dediği halde, cevabını da “Kılıçdaroğlu adam olmadığını göstermiştir, insan olmadığını göstermiştir. Edepsiz ve akılsızdır” şeklinde Davutoğlu’ndan aldığı halde Kılıçdaroğlu onunla niye ittifak kurdu?

İstersen uzatalım örnekleri? Ama sen bizi Cumhur İtifakı’nın birlikteliği adına yorma. Sen HDP ile ittifakına bak. HDP’nin “Tunç Soyer tam profilimize uygun aday” dediğini, @tuncsoyer’in “HDP’nin gücüne güç katmaya geldim” sözünü bizim için yorumla Mahir!

CHP’nin ittifaklarına sıra gelince dilin mi düğümleniyor Mahir?MHP’nin ilkesini sorgulamak yerine,CHP Genel Merkezi’nde“CHP ile aramızda PKK ve Öcalan konusu asla sorun olmuyor”diyen HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar’ı anlat bize Biz de sana terörle mücadeledeki başarıyı anlatalım!

Milli konularda müşterek bir dayanışma gösteren, terör örgütlerini böcek gibi ezen, Karabağ’daki Ermeni işgaline 30 yıl sonra son veren, Kıbrıs’ı milli rayına koyan, ülke itibarının dünyada en yüksek olduğu bu dönem Cumhur İttifakı’nın tutarlılığı ve aynı zamanda onurudur.”

Siz bu onurdan nasipsiz,siz bu şereften yoksun ve her milli davada düşman safından seslenen bir partisiniz. Siz de akıl varsa onu 6+HDP masası için saklayın.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL