Yerel Siyaset

MHP’li Şahin’den CHP’li Aslanoğlu’na yanıt: Belediyenin darıları ile semirdi!

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, kendisini hedef alan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu hedef aldı. Şahin açıklamasında “belediyenin ‘darıları’ ile semirmiş sizleri 23 yıldır doyuramadık! Kasalar boş. Hizmete..

MHP’li Şahin’den CHP’li Aslanoğlu’na yanıt: Belediyenin darıları ile semirdi!
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, kendisini hedef alan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu hedef aldı. Şahin açıklamasında “belediyenin ‘darıları’ ile semirmiş sizleri 23 yıldır doyuramadık! Kasalar boş. Hizmete açlığımız bu yüzdendir” dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, kongre galibiyeti sonrası çelenk bırakma töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu hedef aldı.

Başkan Şahin’in yerel seçimde İzmir’de 18 ilçeyi hedeflediklerini duyurması üzerine Aslanoğlu, “Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış” sözüyle yanıt vermişti.

Şahin ise Aslanoğlu’na yazılı açıklama ile yanıt verdi. Açıklamada şunlara yer verildi:

“Belediyenin “darıları” ile semirmiş CHP il başkanı saygı ve terbiye sınırlarını aşıp hadsiz bir sataşmada bulunmuş. Bize gönderme yapmış, doğruları söylemek onların keyfini kaçırır tabi ki.

23 yıllardır İzmir’i sömüren pagosçuların, Rum ve Yunan hayranlarının, LGBTseverlerin ve sahte Atatürkçüler ile HDP severlerin elinden ve kurtarılması gerekir diyoruz.  Bu yolda da hem ısrarlı hem de gayretliyiz.

Beş yıldır İzmir’e çivi çakmayan, lafta, sözde ve tiyatroda oskara aday olan CHP yerel yöneticiliği iflas etmiştir. Bunun en net delili de kendi Belediye binalarını yapamamasıdır. Onu da bırakın, biz hepsini kayıt altına aldık! Geçtiğimiz dönemde yapacağız diyerek söz verdikleri hangi projeyi gerçekleştiler. İzmir’ ne getirdiler? Onlar İzmir’i LGBT ve HDP kürsüsünden yöneteceklerini sanıyorlar. Evet gelsin bize göstersinler; şunu yaptık, bunu tamamladık diye… Biz açıkız.

Fakat laftan öteye gidemezler! Sayın İl başkanı sınırlarını aşmış. Madem öyle biz de devam edelim: Belediyenin “darıları” ile semirmiş sizleri 23 yıldır doyuramadık! Kasalar boş. Hizmete açlığımız bu yüzdendir”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL