Siyaset Yerel Siyaset

MHP İzmir’den Yeni Kampanya

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı önemli bir kampanya başlattı. 2023 Seçimlerine yönelik otuz ilçede gerçekleştirilecek olan kampanya “Bir Maniniz Yoksa Çay İçemeye Geliyoruz” adını taşıyor. Kampanya hakkında konuşan..

MHP İzmir’den Yeni Kampanya

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı önemli bir kampanya başlattı. 2023 Seçimlerine yönelik otuz ilçede gerçekleştirilecek olan kampanya “Bir Maniniz Yoksa Çay İçemeye Geliyoruz” adını taşıyor.

Kampanya hakkında konuşan il başkanı Veysel Şahin; “Gelenekten ışık alarak hazırladığımız kampanyamızla tüm İzmir’de ev ziyaretlerimize başlıyoruz. Liderimizin veciz ifadeleriyle önce ülkem ve milletim diyen herkesle buluşmak üzere başlattığımız kampanyamızda ev hanımlarımız için hazırladığımız küçük bir hediyemiz de olacak” dedi.

 

MHP İzmir İl Başkanlığı dün gerçekleştirdiği İl yönetim kurulu ve ilçe başkanları toplantısıyla uzun zamandır planladığı “Bir Maniniz Yoksa Çay İçemeye Geliyoruz” kampanyasını başlattı.

2023 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlere büyük önem veren MHP İzmir’de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bölgesel olarak tertip edilen ilçe teşkilatları istişare toplantılarından sonra şimdi de ev ziyaret programlarını başlatan MHP İzmir İl teşkilatı seçimlere tüm kadrolarıyla hazırlanıyor.

“Bir Maniniz Yoksa Çay İçemeye Geliyoruz” kampanyasını ilk ziyaretlerle başlatan İl Başkanı Veysel Şahin, “Çalışmamızın ilk adımını Ülkücü Şehidimiz Kamil Suncak’ın daha sonrada eski il başkanımız Yusuf Kırkpınar’ın evine misafir olarak başlattık. Hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Ev Ev Doğrular Anlatılacak

Kampanyanın amacı hakkında bilgi veren İl Başkanı Veysel Şahin, “İl Yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe teşkilatlarımız ve davamıza gönül vermiş bütün yapılarımızla birlikte başlattığımız kampanyamız ile otuz ilçemizde ev ziyaretlerinizi başlatıyoruz.

Türk gelenek ve göreneklerine uygun olarak ziyaretlerimizi ailelerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Liderimizin veciz ifadeleriyle önce ülkem ve milletim diyen herkesle buluşmak, Partimizin ve Cumhur İttifakı’nın yaptıklarını, milletimiz için gelecekte yapacaklarımızı anlatmak için harekete geçtik.

Biliyorsunuz Türk sosyal hayatında akşam sohbetleri, çay ve yanında yenen hamur işleri önemli bir yer tutuyor. Bu sebeple ev ziyaretlerimize elimiz boş gitmeyeceğiz.

Bilhassa geçmiş dönemlerde bu gelenek hayatımızın önemli bir parçasıydı. Biz hem bu geleneğimizi yeniden hayata geçirelim hem de Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğini sağlam temeller üzerine oturtacağımız 2023 seçimlerine doğru gönül bağlarımızı kuvvetlendirmek üzere bu kampanyayı başlattık.

Tıpkı geçmişte söylenen bir sözle ‘Bir Maniniz Yoksa Çay İçemeye Geliyoruz’ diyerek çıktığımız yolda büyük bir bütünleşme sağlayacağımıza inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Hedefimiz Gönüller

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir gönül ve inanç hareketi olduğunu da sözlerine ekleyen İl Başkanı Veysel Şahin, “Biz Türk Milletinin öz ve kök değerlerini temsil ediyoruz.

Biz Türk Milletinin bütününü kapsayan değerlerini ve mukaddesatını temsil ediyoruz. O sebeple daima milletimizin gönlündeyiz. Gönül sohbetleriyle partimizin yaptıklarını, gelecek tasavvurumuzu ve sadece doğrularımızı anlatacağız.

Tabii ki sohbetimizi çayla ve hediye olarak getireceğimiz küçük çoban armağanıyla tatlandıracak Cumhur İttifakı hedeflerimizi konuşacağız.” Açıklamasını yaptı.

 

MHP İzmir İl Başkanlığı “Bir Maniniz Yoksa Çay İçemeye Geliyoruz” kampanyasını 30 ilçede seçimlere kadar sürdürecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL