Yerel Siyaset

Menemen’de ‘100’ gizemi!

Menemen’de ilçenin çeşitli yerlerine yapılan ‘100’ temalı içerikler merak uyandırdı. Sosyal medyada Menemen Belediyesi ile ilişkili sayfalar üzerinden yapılan ‘100’ temalı paylaşımlar vatandaşlar tarafından ilgi konusu oldu. Menemen’de gizemi çözülemeyen..

Menemen’de ‘100’ gizemi!
Menemen’de ilçenin çeşitli yerlerine yapılan ‘100’ temalı içerikler merak uyandırdı. Sosyal medyada Menemen Belediyesi ile ilişkili sayfalar üzerinden yapılan ‘100’ temalı paylaşımlar vatandaşlar tarafından ilgi konusu oldu.

Menemen’de gizemi çözülemeyen mesaj merak konusu oldu. İlçenin çeşitli bölgelerinde belediye ekipleri tarafından ‘100’ temalı içerikler oluşturulması, farklı söylentileri de beraberinde getirdi. Belediye ile ilişkili olduğu tahmin edilen ‘Yeni 100 Menemen’ adlı sosyal medya hesabından paylaşılan ‘100’ temalı içerikler, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ve belediye hesaplarından da paylaşıldı.

‘Yeni 100 Menemen’ adlı sosyal medya hesabında yayınlanan bir videoda, Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan duvarın ‘100’ afişi ile donatıldığı görülürken, Menemen Belediyesi’nden konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Yapılan çalışma, bazı vatandaşlar tarafından ilçede sıklıkla düzenlenen festivallerden bir yenisinin tanıtımı olarak değerlendirilirken, bazı vatandaşlar ise Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı kapsamında düzenlenecek bir etkinliğin tanıtımı tahmininde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL