Güncel SonDakika Yerel Siyaset

İzmir’in kalbinde panik… MHP’li Şahin’den itfaiye tüpüyle müdahale!

İzmir’in Konak ilçesinde bir ticari takside henüz nedeni öğrenilemeyen bir sebepten dolay yangın çıktı. Alev topuna dönen araç çevrede paniğe yol açarken olay yerine gelen MHP İzmir İl Başkanı Veysel..

İzmir’in kalbinde panik… MHP’li Şahin’den itfaiye tüpüyle müdahale!

İzmir’in Konak ilçesinde bir ticari takside henüz nedeni öğrenilemeyen bir sebepten dolay yangın çıktı. Alev topuna dönen araç çevrede paniğe yol açarken olay yerine gelen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve beraberindekiler itfaiye tüpüyle yangına müdahale ederek söndürdü.

Olay saat 11.15 sularında Talatpaşa Bulvarı’nda meydana geldi.

 

Alsancak Gar yönüne seyreden 35 T 6896 plakalı taksi, TEKEL ışıklarına geldiğinde birden alev aldı. Yangın hızla büyümesi üzerine çevrede panik havası oluşurken bazı vatandaşlar da olay yerine gelerek yangını söndürmeye çalıştı.

 

Bu esnada parti binasından çıkan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, çevredekileri uyararak yangın tüpü getirilmesini istedi. Şahin ve çevredeki vatandaşlar itfaiye tüpleri ile alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.

 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise yangın ile ilgili soğutma çalışması yaptı. Aracın kaldırılması ile trafik normale döndü.

Kaynak egedesonsöz

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL