Yerel Siyaset

İZMİR VALİSİ NARLIDERE’Yİ ZİYARET ETTİ

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Narlıdere’yi ziyaret etti. Narlıdere Belediyesi’ne gelen Vali Köşger, ardından ilçenin en eski yerleşim yeri olan Yukarıköy’de aslına uygun olarak yürütülen restorasyon çalışmalarını inceledi. Narlıdere Belediye..

İZMİR VALİSİ NARLIDERE’Yİ  ZİYARET ETTİ

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Narlıdere’yi ziyaret etti. Narlıdere Belediyesi’ne gelen Vali Köşger, ardından ilçenin en eski yerleşim yeri olan Yukarıköy’de aslına uygun olarak yürütülen restorasyon çalışmalarını inceledi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve restorasyon projesindeki görevli mimar ve mühendislerden bilgiler alan Vali Köşger, ardından Güngören Caddesi’nde esnafı ziyaret etti.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, programı kapsamında Narlıdere’de incelemelerde bulundu. Tüm gününü Narlıdere’ye ayıran Vali Köşger’in Kaymakamlık’tan başladığı programının ikinci adresi Narlıdere Belediyesi oldu.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ağırladı. Vali Köşger’e, Vali Yardımsı Faik Arıcan ve Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu eşlik etti.

Başkan Engin, ilçenin en eski yerleşim yeri olan Yukarıköy’deki 122 binanın İzmir Valiliği’nin destekleriyle aslına uygun olarak devam restorasyonu ile ilgili Vali Köşger’e bilgi verdi.

Vali Köşger’in Yukarıköy’de ilk olarak Tarihi Kültür Evi’ni gezdi. Burada Tahtacı kültürüyle ilgili bilgiler alan Vali Köşger, anı defterini imzaladı. Ardından Başkan Ali Engin, Yukarıköy’ün tüm sokaklarını Vali Köşger ve beraberindeki heyete gezdirdi.

Yukarıköy’deki restorasyon çalışmalarında görev alan mimar ve mühendislerden bilgi alan Vali Yavuz Selim Köşger, Başkan Engin ve beraberindeki heyet Tarihi Yukarıköy Meydanı’nda toplantı gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, programı dahilinde Vali Yavuz Selim Köşger’e Güngören Caddesi’ni gezdirdi. Esnafla bir araya gelen Vali Köşger, bölgede belediyenin gerçekleştirdiği çevre düzenlemeleri hakkında bilgi aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL