Spor

İzmir derbisinde olay… Maç tatil edildi!

Göztepe – Altay maçı saha olayları sebebiyle tatil edildi. Meşale atılması sebebiyle bir Göztepe taraftarı ağır yaralanırken başına bayrak sopası vurulan Ozan Evrim Özenç hastanelik oldu. İzmir derbisinde karşı karşıya..

İzmir derbisinde olay… Maç tatil edildi!

Göztepe – Altay maçı saha olayları sebebiyle tatil edildi. Meşale atılması sebebiyle bir Göztepe taraftarı ağır yaralanırken başına bayrak sopası vurulan Ozan Evrim Özenç hastanelik oldu.
İzmir derbisinde karşı karşıya gelen Göztepe ile Altay maçında olaylar çıktı.

Maçın 18’nci dakikasında Altay taraftarının attığı meşale bir Göztepe taraftarını isabet alması sonucu elbisesi tutuştu. Taraftar ağır yaralanırken Göztepe taraftarları Altay tribünün bulunduğu noktaya saldırmaya çalıştı. Emniyet ekipleri araya girdiği esnada bir Göztepe taraftarı sahaya inip Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’e bayrak sopasıyla vurunca ortalık karıştı.

Altay takımı sahadan çekilirken hakemler de maçın devam edip etmemesi noktasında karar vermek için oyunu durdurdu ve soyunma odasına gitti.

Hakemler güvenlik ve sağlık sebebiyle maçın tatil edildiğini duyurdu. 22’nci dakikada duran maçın ilerleyen günlerde tekrar oynanacak.

kaynak : EGEDESONSÖZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL