Yerel Siyaset

İYİ Parti İzmir’de 5 adayla kongreye gidecek

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nın 15 Ocak tarihinde düzenlenmeyi planladığı il kongresinin tarihinde bir kez daha değişiklik yaşandı. 5 ismin adaylığını açıkladığı kongrenin yeni tarihi 22 Ocak olarak belirlendi. İYİ..

İYİ Parti İzmir’de 5 adayla kongreye gidecek
İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nın 15 Ocak tarihinde düzenlenmeyi planladığı il kongresinin tarihinde bir kez daha değişiklik yaşandı. 5 ismin adaylığını açıkladığı kongrenin yeni tarihi 22 Ocak olarak belirlendi.

İYİ Parti İzmir’de geçtiğimiz haftalarda tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından gözler il kongresinde… 15 Ocak’a ertelenen seçim takvimi ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

İl kongresinde tarihin değiştiği duyurulurken yeni seçim tarihinin 22 Ocak 2023 Pazar günü olduğu belirtildi. Kültürpark içinde yer alan Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirileceği belirtilen kongrenin birden fazla adaylı yarışa ev sahipliği yapması bekleniyor.

KİMLERİN İSMİ GEÇİYOR?
22 Ocak’ta gerçekleştirilmesi planlanan kongrede yeni başkanlık için Emre Eryıldıran, Öztürk Keskin, Oğuzhan Yar, Sinan Bezircilioğlu ve Şakir Genç’in yarışması bekleniyor.

kaynak :EGEDESONSÖZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL