İzmir Siyaset

İYİ Parti İzmir İlçe Kongre özeti ; Dervişoğlu boş salona mı konuştu…

İyi parti izmir Milletvekili ve TBMM gurup başkan vekili Mesavat Dervişoğlu:”Tek başımıza iktidara geliyoruz” açıklamasını yaptı. Partisinin ilçe kongtrelerine katılan Dervişoğlu yaptığı konuşmasında partisinin tek başına iktidara geleceğini vurguladı, kongrelerin..

İYİ Parti İzmir İlçe Kongre özeti ; Dervişoğlu boş salona mı konuştu…

İyi parti izmir Milletvekili ve TBMM gurup başkan vekili Mesavat Dervişoğlu:”Tek başımıza iktidara geliyoruz” açıklamasını yaptı.

Partisinin ilçe kongtrelerine katılan Dervişoğlu yaptığı konuşmasında partisinin tek başına iktidara geleceğini vurguladı,

kongrelerin katılım yönünden son derece zayıf bir görüntü vermesi ise akıllara soru işareti getirdi.

Bu durum İyi Parti nin İzmir ilçe kongrelerinin salonlarda katılımsız veya sayı düşüklüğü sebebiyle ilçe başkanlıklarında yapıldığı iddialarını yeniden gündeme getirdi.

BALÇOVA’DA Hicran  Helezür

İYİ Parti  Balçova İlçe Başkanlığı’nda mevcut ilçe başkanı Hicran  Helezür’ün yeniden aday olduğu süreçte mevcut başkana rakip aday çıkmazken, Balçova Belediyesi Spor Kompleksi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede güven oyu alan Helezür yeniden ilçe başkanlığı görevine geldi.

URLA’DA İPİ BIYIK GÖĞÜSLEDİ

İlçe içinde yarışa ev sahipliği yapacak bir diğer ilçe ise Urla oldu. mevcut başkan Yüksel Bıyık kongrede yeniden adaylığını koyarken, Kongrede parti içinde görev alan ve görevlerinden ilçe başkanlığı için istifa eden Nihat Yılmaz, kongrede Bıyık’ın rakibi oldu. Heyecana tanıklık eden kongrede sandıktan en yüksek oyu alan Bıyık, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Bayraklı da Çobanoğlu ile devam

Bayraklı’da ise yarış iki adaylı gerçekleşti. Mevcut ilçe başkanı Erdinç Çobanoğlu’nun tekrar aday olduğu süreçte Çobanoğlu’na İbrahim Uğurel rakip oldu. Seçim öncesi sert sözlerin kullanıldığı kongrede mevcut başkan delegelerden en çok oyu alarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL