Yerel Siyaset

İyi Parti’ de İzmir Kongre Karnesi

İYİ Parti İzmir’de İl Kongresi sonrasında Ülkü Doğan karşısında yarışan Sinan Bezircioğlu yeni il başkanı oldu. Seçimin ardından duygularını ifade eden Bezircioğlu, “İnşallah İzmir’imiz ve İYİ Partimiz adına hayırla vesile..

İyi Parti’ de İzmir Kongre Karnesi
İYİ Parti İzmir’de İl Kongresi sonrasında Ülkü Doğan karşısında yarışan Sinan Bezircioğlu yeni il başkanı oldu. Seçimin ardından duygularını ifade eden Bezircioğlu, “İnşallah İzmir’imiz ve İYİ Partimiz adına hayırla vesile olur.
İnşallah kaldığımız yerden İYİ parti ailesi olarak  devam edeceğiz.
Hiçbir sıkıntımız yok. Bundan sonra da iktidar yürüyüşümüze devam edeceğiz” dedi.
Yeniden söz alarak partililere seslenen Bezircioğlu, “Biz birliğin temelini birlikte attık. Şimdi bu temel tüm İYİ Parti ailesini saracak ve tekrar tek yumruk olacağız” ifadelerini kullandı.

 İYİ Parti İzmir İl Kongresi’nde yapılan seçimin ardından yeni başkan belli oldu. Kültürpark içerisinde bulunan Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleşen kongrede 652 delege yeni il başkanını belirlemek için oy kullanırken, mavi liste ile 333 oyu alan  Sinan Bezircilioğlu  11 oy fark ile seçimin kazananı oldu.  Sarı  liste ile yarışan Ülkü Doğan ise 319 oy aldı.

KIRKPINAR: İZMİR EL ELE SLOGANLARINI ALKIŞLIYORUM
Seçim sonrası konuşan eski il başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Ben bugün yapılan kongremizin kardeşlik hukukuna dolayı kongre olacağını belirmiştim. Bugünde hem Ülkü kardeşim hem Sinan kardeşim bu hukuk içinde yarıştırlar. Her ikisini tebrik ediyorum. Kazanan partimiz olsun. İzmir el ele sloganlarını alkışlıyorum” ifadelerini kullandı.

 

BEZİRCİOĞLU: HİÇBİR SIKINTIMIZ YOK
Seçimi kazanan İYİ Parti İzmir’in yeni İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ise, “İnşallah İzmir’imiz ve İYİ Partimiz adına hayırla vesile olur. İnşallah kaldığımız yerden İYİ parti ailesi olarak  devam edeceğiz. Hiçbir sıkıntımız yok. Bundan sonra da iktidar yürüyüşümüze devam edeceğiz” dedi.

 

‘YENİDEN YUMRUK OLACAĞIZ’
Yeniden söz alarak partililere seslenen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “Kıymetli İYİ Partili ailem. İlçe başkanlarımız, teşkilat nerede? Bugün bana ve ekibime göstermiş olduğunuz tevecühden dolayı son derece mutluyum.

Sağ olun var olun. Zamana artık birlik ve beraberlik zamanıdır. Önümüzde çok çok önemli bir seçim var. Çok kısa zaman var bu seçime. Birlik ve beraberliği kısa zamanda sağlayıp tekrar tek bir yumruk olarak İYİ Parti ailesi olarak yolumuza devam edeceğiz. Bütün ilçe ziyaretlerimde bir söz vermiştim.

Demiştim ki bana oy veren vermeyen her kim varsa Allah nasip ederse 3 ay içinde ‘belki Sinan başkana destek olmadık ancak iyi ki il başkanı olmuş’ dedirtmemiz lazım. Herkesi kucaklayıp kimseyi ötekeleştirmeyeceğiz.

Biz bir aileyiz ve bunu asla unutmayacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Kürşat başkanım sağ olsun var olsun. Biz aslında bu birlik ve beraberliğin temelini Öztürk başkanım ile birlikte attık. Kendisinin ne kadar büyük bir fedakarlıkta bulunduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Ben ömrümün sonuna kadar unutmayacağım bir dost, bir kardeş kazandım. Biz birliğin temelini birlikte attık.

Şimdi bu temel tüm İYİ Parti ailesini saracak ve tekrar tek yumruk olacağız” diye konuştu.

Öztürk Keskin ise, “Hepimizin birbirine ihtiyacı var. Mücadelemiz İzmir’in anahtarını Genel Başkanımıza teslim edene kadar devam edecektir” dedi.

kaynak :Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL