Güncel İş Dünyası

Işıl Öztürk Bulut’a Menemende görev

İzmir Basınının deneyimli isimlerinden, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ve Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi üyesi Işıl Öztürk Bulut, Menemen Belediyesi Basın Yayın Koordinatörü oldu. Meslek hayatına 1996 yılında Yeni..

Işıl Öztürk Bulut’a Menemende görev
İzmir Basınının deneyimli isimlerinden, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ve Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi üyesi Işıl Öztürk Bulut, Menemen Belediyesi Basın Yayın Koordinatörü oldu.

Meslek hayatına 1996 yılında Yeni Asır Gazetesi’nde Polis-Adliye Muhabiri olarak başlayan Işıl Öztürk Bulut, daha sonra sırayla Gazete Ege, Kanal 1 TV, Haber Ekspres, AKŞAM Gazetesi, Ege Life Dergisi ve Ege Telgraf Gazetesi’nde çalıştı. ,

Meslek hayatı boyunca Muhabirlik, Haber Müdürlüğü, Köşe yazarlığı ve Program Yapımcılığı ve sunuculuğu yapan Işıl Öztürk Bulut, Siyasi alanda Basın Danışmanlığı ve Müşavirliği görevlerinde de bulundu.

Medya ve İletişim Bölümü mezunu Bulut, uzun yıllar, Son Başbakan, TBMM’nin 28’inci Başkanı, AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın İzmir’deki Basın Koordinatörlüğü’nü de yaptı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) başta olmak üzere mesleki alanda birçok ödülü bulunan Bulut, Menemen Belediyesi Basın Yayın Koordinatörü olmadan önce Ege Telgraf Gazetesi’nde ‘Geniş Ekran’ isimli köşesinde okurlarıyla buluşuyordu. Bulut evli ve 1 çocuk Annesi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL