Yerel Siyaset

Gökhan Çelik: Nezaket hakkında konuşacak en son kişisin Ekrem Oran…

Cuma günü İzmir de yayın yapan internet televizyonu Sonsöz Tv de canlı yayın konuğu olan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın şahsım hakkında yaptığı sataşma üzerine bir açıklama yapma gereği duydum…

Gökhan Çelik: Nezaket hakkında konuşacak en son kişisin Ekrem Oran…

Cuma günü İzmir de yayın yapan internet televizyonu Sonsöz Tv de canlı yayın konuğu olan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın şahsım hakkında yaptığı sataşma üzerine bir açıklama yapma gereği duydum.

Öncelikle sataşmadan haberdar olunca aynı mecradan cevap vermek için Program moderatörü Sayın Fatih Yapar ‘ı aradım. Kendisi format gereği İlçe Başkanı konuk almadıklarını söyleyince her ne kadar doğru bulamasam da bir gazeteci olarak saygı duyup açıklamamı yazılı yapmaya karar verdim.

Çeşme Belediye Başkanlığında son bir yılına giren ve dört yılda Çeşme’yle ilgili hiçbir değer üretmeyip ve var olan değerleri de yok etmek üzere olan ancak işin algı ve şov tarafında profesyonel olan kendine taktığı “Eko” lakabı Çeşme halkı tarafından “Ego” olarak değiştirilen Ekrem Oran’ın şahsıma karşı olan saldırganlığı kaybedeceğini anlamanın verdiği korku ve çaresizliğin sonucudur. Ekrem Oran korkmaktadır ve korkmakta da haklıdır çünkü Çeşme’li çocukların geleceğinden onun döneminde çalınan maddi manevi her değerin hesabı ondan sorulacaktır.

Ekrem Oran’ın başarısızlığı 2021 Sayıştay raporu ile tescil olmuştur. İşi gücü algı yapmak olan Ekrem Oran’ın şahsımı çamur atmakla suçlaması tam bir komedidir. Allah’ın selamını vermekten aciz ve başka partilerde ki insanları işleri ile tehdit eden Oran nezaket hakkında konuşacak son kişidir. Yapmayı beceremediği 412 konut hakkında daha önce peşkeş çekilen diye bahsedip o dönemde CHP İlçe Başkanı olduğunu unutan ve hala hafızamızda diri olan Şarbonlu gemi şovuyla halkı telaşlandıran Oran çamur atma konusunda konuşacak son kişidir.

Bir başka konu ise beceriksizliğini ekonomiye yükleme ve sıyrılmaya çalışma çabasıdır. Bahse konu yayında 412 konutu ve Termal kür merkezini ekonomik koşullar nedeniyle yapamadığını söylüyor. Algı ile hükümeti suçlayıp kendini kurtarmaya çalışıyor ama olmayacak, kurtulamayacaksın Ekrem Oran. Başarısızlığını kimseye mal edemeyeceksin. 2024 yılında seçilecek Cumhur İttifakının Çeşme Belediye Başkanı konut da kür merkezi de ve senin hayalini bile kuramayacağın onlarca projeyi de Çeşmeye kazandıracaktır. Senden tek isteğimiz kalan bir yıllık Belediye Başkanlığında Çeşmeye daha fazla zarar vermemendir Ekrem Oran…

Gökhan Çelik
Milliyetçi Hareket Partisi
Çeşme İlçe Başkanı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL