Bayraklı

Bayraklı’nın ilk kadın başkanı olmak için yola çıktı!

Bayraklı Belediyesi Başkanlığı için partisi CHP’den aday adayı olan Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Basın Müdürü Jale Gönüslü Karasu, çalışmalarına hızlı başladı. CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Karasu,..

Bayraklı’nın ilk kadın başkanı olmak için yola çıktı!

Bayraklı Belediyesi Başkanlığı için partisi CHP’den aday adayı olan Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Basın Müdürü Jale Gönüslü Karasu, çalışmalarına hızlı başladı. CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Karasu, Bayraklı’nın ilk kadın başkanı olmak için durmadan dinlenmeden hizmet için yola çıktığını söyledi.

Karasu, “Bu onurlu görevi bana verirlerse Mustafa Kemal Atatürk’ün evladı olan bir cumhuriyet kadını, Bayraklı’nın ilk kadın belediye başkanı olarak sizlerle beraber bu onurlu yolu yürümeye hazırım’ dedi. Karasu, basın toplantısının ardından Bayraklı turu atarak esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

 

İzmir basın camiasının yakından tanıdığı, uzun yıllar medya sektöründe gazetecilik ve televizyonculuk yapan son yıllarda ise birikimini önce 13 yıl Bayraklı Belediyesinde Basın Müdürü sonrasında Menderes Belediyesinde Başkan Yardımcısı ve Basın Müdürü olarak hizmete dönüştüren Jale Gönüslü Karasu, Bayraklı için resmen yola çıktı.

Bayraklı Belediyesi Başkanlığı için Aday Adaylık dosyasını CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’na teslim eden Karasu, Eşi Murat Karasu ve kızı Esra Naz Karasu ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Karasu, açıklamalarının ardından ekip arkadşalarıyla birlikte Bayraklı turu yaparak esnaf ziyaretinde bulundu, ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

 

YARIM KALAN HİKAYEMİZİ TAMAMLAMA ZAMANI

Bayraklı’nın ilk kadın belediye başkan aday adayı olmak için yola çıktığını ifade eden Karasu, “Bugün buraya benim heyecanımı paylaşmaya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında dünyanın en köklü partilerinden biri olan CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel liderliğinde, ben de Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Bayraklı’da ilk kadın belediye başkanı olmak için yola çıktım.

Benim bu heyecanıma ortak olan tüm dostlara teşekkür ederim. Çoğunuz biliyorsunuz 13 yıl Bayraklı Belediyesinde yönetici olarak görev yaptım. Bu görev süresince de çoğunuzla sık sık karşılaştım. ‘Bayraklı’ya kadın belediye başkanı olmaz’ diyenlere inat ben de Bayraklı’nın ilk kadın Belediye Başkanı olmak için yola çıkıyorum. Doğa elbet hak ettiğini alır. Artık yarım kalan hikayemizi tamamlama zamanı” diye konuştu.

ARTIK KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK, BAYRAKLI’YA KADIN ELİ DEĞECEK

Açıklamasında birlikte ve beraberlik mesajları veren Karasu, “Kimseyi ötekileştirmeyen, hizmet odaklı, sosyal belediyecilik anlayışının ön planda olduğu bambaşka bir Bayraklı zamanı için ben 15 yıllık belediye tecrübemi, eforumu, Bayraklı’ya harcamaya hazırım. Artık Bayraklının kaybedecek bir dakikası yok. Durmadan, dinlenmeden, Bayraklı için çalışma vakti.

Kimseyi kırmadan Bayraklı’yı kadın şefkatiyle kucaklama vakti. Biliyorum, birçoğunuzun kırgınlıkları var. Ben o kırgınlıkları ortadan kaldırmak, yaraları sarmak için yola çıkıyorum. Altyapıdan ya da kapınızın önündeki kaldırım taşından şikayetleriniz var biliyorum. Ben hizmet anlayışıyla yola çıkıyorum. Bayraklılı vatandaşlarımıza dokunan, acı ve tatlı günlerinde yanlarında olan hizmet anlayışıyla yola çıkıyorum. Dezavantajlı grupların şefkatli eli olmak için yola çıkıyorum.

Bayraklılı hemşerilerimizin yüzü gülsün diye yola çıkıyorum. Tarihi dokusu İzmir’in merkezi olma yolundaki Bayraklı’ya katkı koyabilmek için yola çıkıyorum. Bayraklılara daha güzel hizmet edecek, güçlü bilgi birikimi olan gençlerin, kadınların ağırlıkta olduğu çalışma arkadaşlarımla yola çıkıyorum. Bayraklı’ya büyük projeleri kazandırmak için yola çıkıyorum.

Ben bir anneyim. Bir annenin ailesi, çocuğu için neler hissettiğini iyi bilirim. Bu yüzden Bayraklı’da yaşayan çocuklarımızın yüzleri gülsün diye yola çıkıyorum. Sosyal belediyeciliğin ön planda olduğu bir belediyecilik anlayışıyla yola çıkıyorum. Kısacası dostlar, önümüzde uzun bir yol var. Ben bu uzun yolu kısaltmak için Bayraklı’yı, İzmir’in incisi yapmak, Bayraklı’da yaşayan hemşehrilerimize, daha iyi hizmeti hak ettikleri yaşam koşullarını sağlamak için yola çıkıyorum” dedi.

 

SİZE SÖZ…

Karasu, sözlerini şöyle tamamladı: “Hizmet için yola çıkıyoruz dedik ve şimdi sizlere hepinizin huzurunda söz vermek istiyorum. Bu onurlu görevi bana verirlerse Mustafa Kemal Atatürk’ün evladı olan bir cumhuriyet kadını, Bayraklı’nın ilk kadın belediye başkanı olarak sizlerle beraber bu onurlu yolu yürümeye hazırız. Benim gibi bu yola çıkan tüm belediye başkanı aday adayı, meclis üyesi aday adayı, muhtar aday adayı arkadaşlarıma başarılar diler, devrimci ruhumla hepinizi selamlıyorum.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL