Bayraklı SonDakika

Bayraklı’da 4 Ceset derin dondurucuda çıktı !

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu içinde Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesedi bulundu. İhbar üzerine Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak’taki bir eve giden polis ekipleri, evdeki derin dondurucuda 4 ceset..

Bayraklı’da 4 Ceset derin dondurucuda çıktı !

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu içinde Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesedi bulundu.
İhbar üzerine Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak’taki bir eve giden polis ekipleri, evdeki derin dondurucuda 4 ceset buldu.

Olay yeri inceleme şubesi ekipleri çalışma başlatırken evin çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Yapılan ilk incelemede ölenlerin Türkmenistan vatandaşı olduğu belirlendi.

Cesetlerin 3’ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1’i erkek (R.) olduğu tespit edildi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ TÜRKMENİSTAN UYRUKLU
Valilik’ten yapılan açıklamaya göre; ihbarın saat 11:00 sularında geldiği bilgisi aktarıldı. Ayrıca cinayeti gerçekleştirildiği düşünülen kişinin de Türkmenistan uyruklu bir şahıs olduğu ve güvenlik güçlerinin şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattıkları öğrenildi.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ
Bayraklı ilçesinde cesetleri dondurucuda bulunan Türkmenistan uyruklu 3’ü kadın 4 kişinin cenazesi savcının incelenmesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Mahalle sakinlerinden Ferhat Özkul, “Mahallemizde böyle bir şey yapılması bizi çok etkiledi. Aile içi bir facia olduğunu duyduk. Yine polislerden duyduğumuza göre olayın ne zaman olduğu da belli değil. Katilin önce cinayetleri işlediğini birkaç gün sonra dondurucuya koyduğunu duyduk. İstanbul’da bir yakınları haber alamamış ve buraya gelmiş. Kapıyı da açan olmayınca ihbarda bulunmuş ve kapı açılmış. Olayla ilgili çok fazla iddia var” dedi.(AA)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL