Bayraklı

Bayraklı da 24 MAHALLE, 244 SORUN

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Tuncay Arslan Bayraklı ile ilgili basın açıklamasında bulundu. MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz toplantılar ve ziyaretler neticesinde maalesef üzülerek beyan ediyorum ki; 24 mahallemizde..

Bayraklı da 24 MAHALLE, 244 SORUN

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Tuncay Arslan Bayraklı ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz toplantılar ve ziyaretler neticesinde maalesef üzülerek beyan ediyorum ki; 24 mahallemizde tespit ettiğimiz acil çözülmesi gereken 244 problem bulunmaktadır. Bu nedenle gördüğümüz lüzum üzerine Bayraklı Belediyesini mahallemizdeki sorunları çözmeye komşularımıza hizmet etmeye davet ediyoruz.

Her mahallemizin farklı farklı problemleri bulunmakta bu sorunlar herkes tarafından görülmesine rağmen ilgi görmemekte ve çözülmemektedir. 244 problem dosya halinde elimizde bulunmaktadır ve bu durumların takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz.

Bu günlerde sayın Sandal’ın mahalle ve esnaf gezilerini görüyoruz lakin mahallelerimizdeki sorunlara karşı duyarsız kalmasının nedenini de merak ediyoruz?

Acaba belediyedeki yetkililer Tepekule mahallesini gezerken 2084 sokak Mehmet Akif Ersoy Lisesinin önündeki kasis ihtiyacını görmüyorlar mı? Buradaki ölümlü kazalar yüzünden daha ne kadar insanın hayatını kaybetmesini bekliyorlar.

Hemen hemen her mahallemizde bulunan ve özellikle okul çevrenindeki hastalıklı ve saldırgan sokak hayvanlarının çocuklarımıza karşı saldırılarına engel olmak için neyi bekliyorlar.

Kazı yapılan mahallelerimiz toprak ve çamur halinde bırakılıyor ve o mahalledeki komşularımız kapısını, penceresini maalesef açıp evlerini havalandıramamaktadırlar ve çukurlar yüzünden insanlar bile zor yürümektedirler. Acaba Belediye Başkanı ve yetkilileri bu duruma daha ne kadar müsaade edeceklerdir.

Pazar yerlerimizdeki bakımsızlık hem esnafı hem de pazara gelen vatandaşımızı zor duruma düşürmektedir. Bu konu hakkında yorum bile yapmak istemiyoruz çünkü durumlar çok kötü bir vaziyettedir.

Doğançay yolu üzerinde bulunan ağaçlar bakımsızlıktan kurumuş, çöp konteynerleri yetersiz, dere yatakları pislik yüzünden koku ve sağlık sorunları çıkarmaktadır.

Sahildeki programlarda otopark yetersizliği nedeni ile büyük problemler yaşanmaktadır.

Şehit Hakan Uysal Sokağına, Bayraklı Sevgi Yoluna vb gibi ana halterlere görme engelli vatandaşlarımız için yürüyüş yolunun yapılması kaçınılmazdır.

N.Gürman Mahallemizdeki Basket sahası var lakin içinde pota yok, ışıklandırma yok, çevreleyen teller parçalanmış bir halde kaderine terk edilmiş bir durumda atık haldedir. Kuruyan otlar yüzünden bir yangın çıkması durumunda büyük tehlike söz konusudur.

Dünya Barış Anıtımız var maalesef oraya giden yollar çukur içinde, ışıklandırması çalışmıyor ve çevresi hakkında yorumu o mahalledeki vatandaşlarımıza bırakıyoruz.

Soğukkuyu Mahallemizde Tenis Sahamız var lakin file yok ve çevresi kullanışsız. Bayraklı Sevgi Yolu başta olmak üzere her yağmurda oluşan su baskınları ve seller için hala çözüm bulunamamaktadır. Buna benzer burada saymakla bitiremeyeceğimiz. Maalesef 244 acil çözülmesi gereken sorun bulunmaktadır.

Sayın Sandal’ın seçim döneminde vermiş olduğu hizmet sözlerinin hiç birinin yapılmadığını görüyoruz. En azından bu sorunların çözümü için kendisini göreve davet ediyoruz.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL