İzmir

AK Parti İzmir’de 14 ilçe başkanı istifa etti:

AK Parti Türkiye genelinde belediye başkanlarını önümüzdeki Kasım ayında açıklamaya başlayacak. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı ile meclis üyesi adaylığı..

AK Parti İzmir’de 14 ilçe başkanı istifa etti:

AK Parti Türkiye genelinde belediye başkanlarını önümüzdeki Kasım ayında açıklamaya başlayacak. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı ile meclis üyesi adaylığı düşünen isimlerin istifasını istedi.

BİR ARAYA GELDİLER

Saygılı, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda adaylık düşünen isimlerin istifasını istedi. Bazı isimler ise görevden alındı.

KİMLER İSTİFA ETTİ

AK Parti’de Bayraklı, Urla, Çeşme, Beydağ, Tire, Buca, Gaziemir, Menderes, Kiraz, Kemalpaşa’nın aralarında bulunduğu ilçe başkanları istifalarını il başkanlığına sundu. Çeşme, Buca, Gaziemir, Menderes ve Kemalpaşa ilçe başkanlarının yerel seçim öncesi belediye başkan aday adayı olacakları öğrenildi.

TEMAYÜL HAFTASONU

Öte yandan Gündeme Bakış’ın edindiği bilgiye göre; 14 ilçe için hafta sonu temayül yoklaması yapılacak. Partinin ana kademe, ilçe ve kadın kollarına “İlçe başkanı sizce kim olmalı” diye sorulacak. Temayül yoklaması için Ankara’dan İzmir’e heyet gelecek.

Gundemebakis/ Halime Erdoğan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL