Yerel Siyaset

ZARARLI ALIŞKANLIKLARLA MÜCADELEYE AK PARTİ KARŞIYAKA’DAN DESTEK

Zararlı alışkanlıklarla mücadele için AK Parti Karşıyaka, örnek bir çalışmaya imza attı.   AK Parti Karşıyaka, pandemi yasakları sonrasında ilk kapalı salon toplantısını zararlı alışkanlıklara karşı teşkilat içi eğitim gerçekleştirmek..

ZARARLI ALIŞKANLIKLARLA MÜCADELEYE  AK PARTİ KARŞIYAKA’DAN DESTEK

Zararlı alışkanlıklarla mücadele için AK Parti Karşıyaka, örnek bir çalışmaya imza attı.

 

AK Parti Karşıyaka, pandemi yasakları sonrasında ilk kapalı salon toplantısını zararlı alışkanlıklara karşı teşkilat içi eğitim gerçekleştirmek amacıyla düzenledi.

 

Zübeyde Hanım Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, mahalle başkanları ve parti üyeleri katıldı.

 

 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, partililere hitaben yaptığı konuşmasında güncel siyasi konulara değinirken, İzmir Şehir Hastanesi’nin çok kısa sürede hizmete gireceği müjdesini verdi.

 

“EĞER EBEVEYNLER KULLANIRSA…”

 

Etkinlikte sunum gerçekleştiren isimlerse Yeşilay İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çokluk ve İzmir Emniyeti Narkotik Şubesi’nden polis memuru Bircan Birkan oldu. Yeşilay adına kürsüye çıkan Çokluk başta sigara olmak üzere çeşitli bağımlılıkların genç yaştan itibaren bireylere verdiği ararı anlatırken, ebeveynlerin zararlı alışkanlıklara sahip olmaları durumunda evlatlara da bu alışkanlıkların geçme ihtimalinin yüksek olduğunu vurguladı. Çokluk ayrıca Yeşilay’ın İzmir’de yaptığı çalışmalardan bahsederken, Ege Üniversitesi Yeşil Köşk’te bulunan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) sonrasında ikinci merkezin Buca’da açılacağını ve sonrasında yapılacak çalışmalarla toplam YEDAM sayısının 5’e çıkarılacağını söyledi.

 

Etkinliğin bir diğer konuşmacısı olan Bircan Birkan ise yaptığı konuşmasında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde tüm illerde başlatılan “En iyi narkotik polisi anne” çalışması kapsamında bilgiler verdi. Birkan, uyuşturucunun nasıl alışkanlığa döndüğü, ebeveynlerin çocuklarındaki değişimi nasıl anlayabileceği, çeşitli uyuşturucu maddelere verilen takma isimler gibi konularda partilileri bilgilendirdi ve sunum sonrasında soru cevap kısmıyla merak edilenleri yanıtladı.

 

Etkinlik, konuşmacılara çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL