Genel Siyaset

Veysel Şahin’den Sıtkı Şükürer’e sert tepki

Geçtiğimiz gün bir röportajında “İzmir’e en büyük ihanet mübadele ile gelenlerdir” diyerek öz kardeşlerimize “hain” ithamında ve iftirasında bulunan İzmir Ekonomik ve Kalkınma Kurulu ve ESİAD’ın Yüksek İstişare Kurulu Başkanı..

Veysel Şahin’den Sıtkı Şükürer’e sert tepki

Geçtiğimiz gün bir röportajında “İzmir’e en büyük ihanet mübadele ile gelenlerdir” diyerek öz kardeşlerimize “hain” ithamında ve iftirasında bulunan İzmir Ekonomik ve Kalkınma Kurulu ve ESİAD’ın Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Sıtkı Şükürer’e bir cevap da MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’den geldi.

Şahin yaptığı açıklamada;

Belirli aralıklarla şehir gündemimize “etnikçi ve ayrılıkçı görüşleriyle” oturmaya çalışan bu zevat son yaptığı çıkışla ne olduğunu bir kez daha ortaya koymuş, temeli milli birlik ve bütünlük olan Türkiye Cumhuriyeti’ne saldırma cüretini göstermiştir.

 

Atamız Mustafa Kemal Atatürk mübadiller için; “Muhacirler, kaybedilmiş toprakların aziz hatıralarıdır.” Derken bu zevatın böyle yaralayıcı, böylesine parçalayıcı söz söylemesi tiniyetini ve zihniyetini ortaya koymaktadır. İnsan sevgisi taşıyan, insana değer veren hiç kimse böyle bir söz söyleyemez! Bu sözleri sarf eden birinin nazarımızda PKK bölücülüğünden farkı yoktur! Biz de kendisine Atatürk nereliydi diye sorarız ve Türk milletinin doğulusu batılısı yoktur. Topraklarımız elimizden alınınca orada kalan kardeşlerimiz Atatürk’ ün kararı ile anavatanlarına dönmüşlerdir deriz. Fakat O ne kadar anlar.”

 

Bu zevat hakkında savcılarımızı göreve davet ediyor, tüm iş dünyasını ve Atatürk sevdalılarını teline çağırıyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL