İzmir

Torbalı Belediyesi’ne Travel Turkey’de yoğun ilgi

Torbalı Belediyesi’nin ilçemizin kültür, tarih ve turizm potansiyelini tanıtmak için katıldığı Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.   Torbalı Belediyesi standı protokol üyeleri ve davetlilerden özel ilgi..

Torbalı Belediyesi’ne Travel Turkey’de yoğun ilgi

Torbalı Belediyesi’nin ilçemizin kültür, tarih ve turizm potansiyelini tanıtmak için katıldığı Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.

 

Torbalı Belediyesi standı protokol üyeleri ve davetlilerden özel ilgi gördü. Standı ziyaret eden katılımcılara ilçemiz Torbalı ve Metrepolis Antik Kenti tanıtılırken, “Torbalı İnciri”, zeytin kolonyası, magnet gibi çeşitli hediyeler verildi. Torbalı Belediye Başkan Mithat Tekin, fuarın ilk gününde bizzat stantta yer alarak katılımcılarla özel olarak ilgilendi. Torbalı Belediye Başkan yardımcıları Ali Yakupoğlu ve Yavuz Selim Özgan da Başkan Tekin’e eşlik etti.  Öte yandan Torbalı standını Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İzmir Valisi Yavuz Selim Koşger, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve bir çok protokol üyesi ziyaret etti.

BAŞKAN TEKİN: İLÇEMİZİN KÖKLÜ TARİHİNİ ANLATIYORUZ

Fuarın açılışının yoğun bir katılımla yapıldığını ifade eden Torbalı Belediye Başkan Mithat Tekin “İlçemizin köklü tarihini, kültürel etkinliklerimizi ve turizm potansiyelimizi ziyaretçilerimize anlatmak, ilçemizi tanıtmak için Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı’na katılım sağladık. Standımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri memnun etti. İlçemizin tanınırlığını arttırmak için bu ve benzeri organizasyonlara katılmaya devam edeceğiz “dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL