Siyaset

Özgür Özel ile Meral Akşener işbirliği için görüştü

CHP lideri Özgür Özel ile İYİ Parti lideri Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi’nde görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan Özel, “İşbirliği” vurgusu yaparken, Akşener de pazartesi günü GİK’te görüşeceklerini söyledi..

Özgür Özel ile Meral Akşener işbirliği için görüştü

CHP lideri Özgür Özel ile İYİ Parti lideri Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi’nde görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan Özel, “İşbirliği” vurgusu yaparken, Akşener de pazartesi günü GİK’te görüşeceklerini söyledi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü.

CHP lideri Özel, Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve partililerle birlikte İYİ Parti Genel Merkezi’ne gitti.

GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLAMA

CHP lideri Özgür Özel, “Yerel seçimlere yönelik somut teklifle değil… İttifak kelimesi yoruldu. Yerel seçim ikili işbirliklerini gerektiriyor. Biz, İYİ Parti’ye yerel seçimlerde işbirliği içinde olup olamayacağımızı, alınmış kararlara saygılı olduğumuzu, bundan sonraki süreçte işbirliğini sorduk” dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener ise, “Bizim bir kararımız var. 81 ilde tek başımıza seçime girmek şeklinde. GİK’te tekrar iki siyasi parti olarak bazı yerlerde işbirliği yapılabilir mi sorusunu GİK’e tekrar götürebilir misiniz oldu. Pazartesi doğal olarak GİK’i toplayacaktık, bu soruyu soracağız. Onlar nasıl bir cevap verecek göreceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL