Yerel Siyaset

Olgun Atilla : Asıl hedef Manisa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila’nın seçim çalışmaları haftanın 7 günü hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretlerine sabahın erken saatlerinde köy gezileri ile başlayan Atila, CHP Genel Başkanı Özgür..

Olgun Atilla : Asıl hedef Manisa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila’nın seçim çalışmaları haftanın 7 günü hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretlerine sabahın erken saatlerinde köy gezileri ile başlayan Atila, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni CHP kadrolarına dahil etme mücadelesine İzmir’den destek vermek amacıyla, İzmir’in Manisa’ya sınır köylerinde vatandaşlardan destek istedi. Atila, Manisa’yı geri almak için Manisa-Bornova arasındaki sınır köylerinde vatandaşları ikna etmek için çalışıyor, gönülleri fethediyor.

CHP’li başkanın memleketi CHP’nin olacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, Pazar mesaisine Manisa’nın sınır köylerinden başladı. ‘Ortak Akıl’ ilkesi ile köy köy, sokak sokak, adım atılmadık bölge bırakmayacağını her defasında dile getiren Olgun Atila, ‘Nasıl Isparta denilince Süleyman Demirel, Rize denilince Mesut Yılmaz, Malatya denilince Turgut Özal akla geliyorsa Manisa denilince de Genel Başkanımız Özgür Özel’in akıllarda yer etmesi gerekiyor. Biz Manisa’ya en yakın sınır köylerimiz olan Kavaklıdere, Çiçekliköy, Yakaköy, Beşyol, Karaçam, Beşyol ve Çamiçi köylerimizde vatandaşlarımıza giderek Manisa’da yaşayan tanıdıkları ve akrabalarından partimiz ve Genel Başkanımıza Egeli desteği vermeleri noktasında çalışmalar yapıyoruz’ dedi. Olgun Atila, ilk olarak gittiği Kavaklıdere Mahallesi’nde Muhtar Ömer Kaça ve mahalle sakinleri karşıladı.

Mahalle halkının yakından tanıdığı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, sokak sokak gezdi mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.  Kahvehanelere de uğrayan Atila, vatandaşlara seslendi. Köyünden kasabasına, kırsalından metropolüne eşit hizmet sözü veren Atila, İzmir’in dört bir yanında eşit hizmet götürmek için çalışacaklarını belirtti. Gittiği her ilçede CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başlattığı parti içindeki değişim hareketinden bahseden Olgun Atila, “Her gittiğim ilçede belirttiğim gibi sizden özellikle rica ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan’ımız Özgür Özel’in başlattığı büyük bir değişim hareketi var.

Bunun sadece Cumhuriyet Halk Partisi için değil, Türkiye siyasetinde büyük bir değişim olduğunu düşünüyorum. Kendisi Egeli, Manisalı. Bu değişim hareketi neticesinde kaybettiklerimizi geri almak en büyük gayemiz. Kendi memleketinin Büyükşehir’ini ona kazandırmak zorundayız. Umuyoruz ki sıradaki seçimde, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımızın memleketi olan Manisa Büyükşehir Belediyesi CHP’nin olacak’’ diyerek, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partisi kadrosuna dahil edebilmek için halktan destek istedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda konuşan Atila; ‘’Mahalle ve ilçe ziyaretlerimiz esnasında eksikleri yerinde görüyor, vatandaşların talep isteklerini doğrudan kendilerinden alıyoruz. Biz kentimizi ortak akılla birlikte yönetecek, İzmir’imizi geleceğe vatandaşlarımızla birlikte taşıyacağız’’ diye konuştu.

Hizmetlerine yakinen şahidiz

Muhtar Ömer Kaça ise; İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila’yı Bornova Belediye Başkanlığı döneminden tanıdıklarını, o dönemde yapılan yatırımlarla mahallelerinin çehresinin değiştiğini belirterek, her zaman yanlarında olan Atila’ya teşekkür ederek Büyükşehir yolunda kendisinin ve mahalle halkının desteğinin daima yanında olduğunu belirtti.

Olgun Atila sevgisi stattan dışarı taştı

Atila sonrasında Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Bornova 1877 ile Silivri spor arasında oynanan maçı izledi. Spor camiası ve taraftarların heyecanına ortak olan Atila, sevenleri ile keyifli vakit geçirdi. Taraftarlar Olgun Atila’yı aralarında görünce ‘Olgun Başkan’ ve ‘Halkın başkanı Olgun Atila’ tezahüratları ile stadı inletti.

Olgun Atila, daha sonra İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği’nin Havagazı Fabrikası’ndaki ‘Cumhuriyet’imizin 100. Yılı etkinlikleri’ temasıyla düzenledikleri organizasyona katıldı. İzmir Atatürk Lisesi mezun ve eski mezunlarının katıldığı etkinlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila katılımcılardan büyük ilgi gördü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL