İzmir

MHP’ye katılım sürüyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığına katılımlar sürüyor. Birçok ilçeden İYİ Parti ve CHP’den istifa ederek MHP’ye katılanlara dün de Karşıyaka’dan bir adım atıldı. Partilerinden istifa ederek ve ilk..

MHP’ye katılım sürüyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığına katılımlar sürüyor. Birçok ilçeden İYİ Parti ve CHP’den istifa ederek MHP’ye katılanlara dün de Karşıyaka’dan bir adım atıldı. Partilerinden istifa ederek ve ilk defa siyasete girerek rozet takan yetmiş üç kişi MHP’ye katıldı.

Katılım töreninde konuşan il başkanı Veysel Şahin, “Dün topraklarımızı işgal edenler bugün ekonomik hayatımızı, sanayimizi ve milli hazinelerimizi işgal için hazırlanıyorlar. Fakat bilmiyorlar ki biz yine aynı azim ve kararlılığı, Atatürk’ün celadetini ve inancını taşıyoruz. Şimdi sizlerle daha güçlüyüz” dedi.

MHP İzmir’e toplu katılımlar sürüyor. Geçtiğimiz hafta İzmir’de CHP, İP, DEVA ve Gelecek Partisinden toplu istifalar olmuş. İstifa eden siyasiler de MHP çatısı altında buluşmuştu.

Toplu istifa ve katılım programlarına bu haftada devam eden MHP İzmir İl teşkilatında dün de Karşıyaka ilçe teşkilatında katılım töreni düzenlendi. İYİ Parti ve CHP’lilerden oluşan ve ilk defa siyasete giren 73 kişilik bir grup MHP’ye katıldı.

İlçenin bütün sosyal dilimlerinden katılımcıların olduğu rozet takma töreninde kadınların ve gençlerin çoğunlukta olduğu görüldü. İl Başkanı Veysel Şahin, geçtiğimiz hafta süreceğini belitmiş, İzmir’de MHP’ye yönelişin artarak devam edeceğini söylemişti. Dünkü konuşmasında yine aynı ifadelere yer veren Şahin, “katılımlar artarak devam edecek” açıklamasını yaptı.

 

Atatürk’ün Verdiğimiz Cevap

Katılım töreninde konuşan İl Başkanı Veysel Şahin, “Bundan yüzyıl önce dünya tarihinde emsali görülmemiş bir istiklal savaşı vermiş ve zafer kazanmış Türk milleti olarak aynı düşmanlar bugün yine Atatürk’ün verdiği cevabı veriyoruz. Dün topraklarımızı işgal edenler bugün ekonomik hayatımızı, sanayimizi ve milli hazinelerimizi işgal için hazırlanıyorlar. Fakat bilmiyorlar ki biz yine aynı azim ve kararlılığını, Atatürk’ün celadetini ve inancını taşıyoruz. İktisat Kongresini İzmir’de yapıp ekonomik bağımsızlık haykırışını İzmir’den yapan Atatürk’ün hayali için mücadele ediyoruz. Dün daha kötü günleri aştık. Bugün de aşacağız” açıklamasını yaptı.

 

Hoş Geldiniz, kolay gelsin

Partisine yeni katılanlara “hoş geldiniz” diyerek seslenen İl Başkanı Şahin, “Türk Milleti ve Türklük sevdasıyla geldiniz, vatan, millet ve bayrak aşkıyla geldiniz. Biliyorum ki mücadele etmeye geldiniz. Yuvanıza hoş geldiniz. Sizlerle şimdi daha güçlüyüz. Aranızda gidip dönenler var, aranızda ilk defa gelenler var, aranızda genç arkadaşlarım ve hanım kardeşlerim var. Görüyorum, tanıyorum ve biliyorum ki içinizde toplumumuzun her kesiminden arkadaşlarımız var. Şimdi işe koyulma çocuklarımızın geleceğini yeniden inşa etme vakti gelmiştir. Size hoş geldiniz diyorum ama aynı zamanda da kolay gelsin diyorum. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emirleri belli. Cumhur İttifakı’nın hedefi belli! Öyleyse hep birlikte çalışmaya başlıyoruz.” İfadesini kullandı.

 

Karşıyaka’da Daha Güçlüyüz

MHP’ye toplu katılım töreninde konuşan Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz da konuşmasında şunları söyledi; “Ülkesini seven, kalbi vatanı, bayrağı ve devleti için çarpan, Atatürk ideallerini yaşatan ve çocuklarına aktaran bütün herkese kapımız ve gönlümüz açıktır. Bugün aynı düşüncelerde birleştiğimiz birçok arkadaşımız CHP ve İP’den istifa ederek aramıza katıldılar. Bizlere büyük güç verdiler.  Şimdi milletimizin 2023 hedeflerine Karşıyaka’dan daha güçlü adımlar atarak ilerleyeceğiz. Partimize katılan bütün üyelerimize hoş geldiniz diyor, birlikte yapacağımız çalışmalarda hepimize başarılar diliyorum.” Açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz hafta İzmir’de CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü ve çalışma arkadaşları, Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Güngör Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda İYİ Partili MHP’ye katılmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL