İzmir Yerel Siyaset

MHP İzmir: İP’in 5 Kişilik Yalan Rüzgarı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Büyük bir organizasyon yapıp beş(!) kişiye rozet takmışlar. Bunların da MHP’den ayrılıp partilerine katıldıklarını ileri sürüyorlar.   Ülkücülükten vazgeçmiş olanların zaten..

MHP İzmir: İP’in 5 Kişilik Yalan Rüzgarı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Büyük bir organizasyon yapıp beş(!) kişiye rozet takmışlar. Bunların da MHP’den ayrılıp partilerine katıldıklarını ileri sürüyorlar.

 

Ülkücülükten vazgeçmiş olanların zaten MHP’liliği söz konusu olamaz. Ülkücülükleri fiilen bitmiş ve Parti üyelikleri yıllar önce resmen son bulmuş birkaç kişi bölücü terör destekçisi HDP’nin bariz ortağı İP’in hizmetine girmesi bizce züldür. Bu zule düşüp İP’in yalan rüzgarına kapılarak savrulanlar zaten hiç bizden olmamıştır. Ülkücüler böyle oyunların ve planların içinde yer alamayacak kadar onurlu insanlardır” dedi.

 

 

İP tarafından partilerine katılanların MHP’den istifa edenler olduğu yönündeki haberleri değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “İP’in rüzgârlı ayak oyunlarının birini daha izliyoruz. Zaten Ülkücülük ve MHP ile bağları yıllar önce kopmuş ya da hiçbir şekilde Ülkücü ve MHP’li olmamış bazı şahısların böyle gösterilmesi olsa olsa kamuoyunu yalanlarla kandırmaktır. Bu yollara tevessül edenlere de en uygun sıfatı başkaları versin. Bizim onlara söyleyecek sözümüz Allah ıslah etsin olacaktır.” Açıklamasını yaptı.

 

Ülkücüler HDP İle Yan yana Gelmez

 

Ülkücülüğün HDP ile ortak olmaya ve Pagos zihniyetine iyi gözle bakmaya izin vermeyen çok yüksek bir dava şuuru olduğunu da sözlerine ekleyen İl Başkanı Veysel Şahin, “Türk siyasetindeki yegâne “politik köksüzlük” abidesi İP’in hangi yalanına kapılıp gidecek ki Ülkücüler? Ülkücüler asil sorumlulukların, sarsılmaz bir iradenin ve yüksek bir imanın temsilcileridirler. Böylesine komik ayak oyunlarını da her zaman ezip geçmeye muktedir insanlardır” ifadelerini kullandı.

 

Komedi Tiyatrosu

 

İP’in yaptığının bir komedi tiyatro olduğunu da söyleyen, İl Başkanı Şahin, “Büyük bir organizasyon yapar gibi görünüp bazı insanlara rozet takmışlar. Bunların da MHP’den ayrılıp partilerine katıldıklarını ileri sürüyorlar. Ülkücülükten vazgeçmiş olanların zaten MHP’liliği söz konusu olamaz. Ülkücülükleri fiilen bitmiş ve Parti üyelikleri yıllar önce resmen son bulmuş birkaç kişi HDP’nin bariz ortağı İP’in yalan rüzgarına kapılarak savrulmuştur. Ülkücüler zaten böyle oyunların içinde yer alamayacak kadar onurlu insanlardır. “

 

Zaten CHP’liydi

 

“Yalanı bıraksınlar. Ben bu partiye 40 yıldır hizmet ediyorum. İP’e geçen bir isim 10 yıldır zaten CHP’de siyaset yapıyor. Sanki MHP’den geçmiş gibi algı yaratıyorlar. Diğerlerini de tanımıyorum. Ne zaman MHP’li olmuşlar. Ben bunları ne gördüm ne duydum. O kadar aciz duruma düşmüşler ki üç-beş kişinin partilerine katılmalarını sevinçle karşılamışlar. Kendilerine HDP PKK hizmetinde başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL