Bayraklı Yerel Siyaset

MHP BAYRAKLI ESNAFIN YANINDA

MHP Bayraklı ilçe Başkanı, ilçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri ile birlikte Esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bir çok mahallede esnaf ziyaretinde bulunan ilçe başkanı Tuncay Arslan “Tam Kadro sahadayız” dedi. Esnaf..

MHP BAYRAKLI ESNAFIN YANINDA

MHP Bayraklı ilçe Başkanı, ilçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri ile birlikte Esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bir çok mahallede esnaf ziyaretinde bulunan ilçe başkanı Tuncay Arslan “Tam Kadro sahadayız” dedi.

Esnaf ziyaretleri ile açıklama yapan ilçe başkanı Tuncay Arslan şunları ifade etti.

Biz her daim sahada olmaya ve ilçemizde bulunan esnaflarımızın dertlerine ortak olmaya devam edeceğiz. İlçemizdeki esnaflarımızı tam kadro olarak ziyaret etmekteyiz. Ben dahil ilçe yöneticilerimiz ve mahalle temsilcilerimiz sürekli olarak esnaf ziyaretleri yapmaktadırlar. Bu çalışmalarımızı oluşturduğumuz komisyona aktararak çözüm için adeta bir köprü vazifesi görmekteyiz.

Fuat Edip Baskı Mahallemizdeki bakkalımızla oturuyor çay eşliğinde güncel bütün konular hakkında sohbet ediyoruz çünkü esnafımız o kadar sıcak ve o kadar samimi ki bu nedenle sohbetlerimiz genellikle uzun sürüyor. Gümüşpala Mahallemizde dondurma ikramı için kolları sıvıyoruz. Manavkuyu Mahallemizde ise döner kesiyoruz. Cengizhan Mahallemizde çay dağıtıyoruz. Bu örnekler saymakla bitmez çünkü esnafımızla olan sohbetimiz gerçekten çok hoş onlar bizi benimsiyor bizde onları. Her zaman birlikte olmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizler biliyoruz ki; mahalle esnaflarımız çok değerli ve saymakla bitiremeyeceğimiz önemler arz etmektedir. Onları önemsiyor ve her daim yanlarında olmaktan mutluluklar duyuyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL