İzmir Siyaset Yerel Siyaset

Menemen’i nasıl kazandıysak Torbalı’yı da kazanacağız

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Torbalı belediye meclisinde yapılacak başkan seçimiyle ilgili çok çarpıcı açıklamada bulundu. Şahin, “Torbalı’da Menemen’den farklı bir şey olacağını sanmıyorum. CHP’liler Cumhur İttifakının hizmet anlayışına..

Menemen’i nasıl kazandıysak Torbalı’yı da kazanacağız

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Torbalı belediye meclisinde yapılacak başkan seçimiyle ilgili çok çarpıcı açıklamada bulundu. Şahin, “Torbalı’da Menemen’den farklı bir şey olacağını sanmıyorum.

CHP’liler Cumhur İttifakının hizmet anlayışına ‘evet’ diyecektir. CHP’de milli, devletçi meclis üyeleri olduğunu umuyorum.

Torbalı’daki seçimi Menemen’de olduğu gibi kazanacağız” dedi.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un vefatının ardından belediye meclisi önümüzdeki Salı olağanüstü toplanarak yeni başkanı seçecek.

Seçim öncesi MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’den GÜNDEME BAKIŞ’a çarpıcı değerlendirmeler geldi.40’ININ ÇIKMASINI İSTERDİK AMAŞahin, “İsmail Uygur’un vefatına çok üzüldük.

Sevenlerine başsağlığı diliyorum. Kendisine Allah’tan rahmet eylesin.

40’ı çıkmadan keşke konuşmasaydık ama devlet devamlılık istiyor.

Cumhur ittifakının bileşenleri olarak birlikte yol yürümeye devam ediyoruz.

Torbalı’da birlikte karar alacağız ve adayımızı çıkaracağız” dedi.

BELEDİYECİLİK YAPAMIYORLARMHP’li Şahin, CHP’nin belediyecilik yapamadığını öne sürerek, “Menemen’deki, Torbalı’daki, İzmir Büyükşehir’deki, Ankara ve İstanbul’daki CHP’li belediyelerin durumu malum. Menemen’de ne ise Torbalı’da da aynı…CHP’nin bu şehirde başarılı olduğu belediye söz konusu değil.

Belediyecilik CHP’ye uzak bir konu. CHP’liler belediyecilik yapmamalı. yapamıyorlar. Belediye demek hizmet demek. Onlar bu anlayışta değiller” dedi.TORBALI’YI MENEMEN GİBİ KAZANACAĞIZ“Torbalı’da Menemen’den farklı bir şey olacağını sanmıyorum” diyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “CHP’liler bizim hizmet anlayışına evet diyecek. Mecliste milli ve devletçi CHP’lilerin olduğunu umuyoruz.

Cumhur ittifakı olarak Menemen gibi Torbalı’yı da kazanacağız” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL