Yerel Siyaset

Menemen’de AK Partili Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan görevine başladı

Dün Menemen’de yenilenen kura çekimi sonrasında AK Partili Aydın Pehlivan Belediye Başkan vekili seçilerek Menemen’e hizmet bayrağını bu gün Menemen Belediyesine giderek devraldı. Yenilenen Menemen Belediye Başkan Vekilliği kura çekiminde..

Menemen’de AK Partili Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan görevine başladı

Dün Menemen’de yenilenen kura çekimi sonrasında AK Partili Aydın Pehlivan Belediye Başkan vekili seçilerek Menemen’e hizmet bayrağını bu gün Menemen Belediyesine giderek devraldı.

Yenilenen Menemen Belediye Başkan Vekilliği kura çekiminde Belediye Başkan Vekili seçilen Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adayı Aydın Pehlivan, bugün itibariyle görevine başladı. Pehlivan bugün AK Parti İlçe Başkanı MHP İlçe Başkanı, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte Menemen Belediyesine geldi. Vali Yardımcısı Hulusi Doğan tarafından Başkanlıkta karşılandı.  Başkanlık odasına ilk olarak Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük boy tablosu asılarak fotoğraf çektirildi.

Vali Yardımcısı Doğan ile Belediye Başkan Vekili Pehlivan bir arada bir süre sohbet ettiler. Pehlivan, Vali Yardımcısı Doğan’a, dün gerçekleştirmiş olduğu kura çekiminden bahsederek, “üniversitelerde ders olarak gösterilecek bir düzeyde tecrübeyle gerçekleşti” dedi. Görevi yeni Başkan Vekili Aydın Pehlivana devrettikten sonra İzmir Valiliğindeki görevine geri döndü.

Başkanlık odasına tebrikleri kabul eden Pehlivan, “Herkesten Allah razı olsun. Bu günde bizi yalnız bırakmadınız daha önce olduğu gibi. Malumunuz 2 yıl önce çıkmış olduğumuz bu yolculukta başkan vekilliğini de nasip etti. Sizlerle bir anımı paylaşmak istiyorum. 1999 yılında askerden geldiğimde geldikten 6 ay sonra düğün günü aldık eşimle birlikte ve Menemen Belediyesinde işe başladık. Allah rahmet eylesin, İlhami Gürsoy dönemiydi. Belediyede 3 ay çalıştıktan sonra seçimler yapıldı ve Tahir bey seçimi kazandı. Tahir bey göreve geldikten 3 gün sonra iş akdimi sonlandırdı. Menemen’de belediyede düğününe 3 ay kala 3 aylık personel olarak kapıya konulan bir kişi olarak rabbim bu koltukta oturmayı nasip etti bana. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Duygulanıyor insan bu anlamda. Hayatta hiçbir şeyden kesinlikle korkmayacağız üzülmeyeceğiz sıkılmayacağız. Yüce rabbim o kadar büyük ki herkesin hayatında böyle hikayeler vardır benimde böyle bir anım vardı sizlerle paylaşmak istedim. Tabi bu siz değerli halkımızın sayesinde oldu. Menemen halkına bu anlamda teşekkür ediyorum. Bu süreçte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Milletvekillerimizden, bakanlarımızdan, il başkanlarımızdan Allah razı olsun. En büyük teşekkürü de Cumhur ittifakı meclis üyelerine ediyorum. Aynı zamanda birlikte yol yürüdüğüm dava arkadaşım 2019 Mart ayında seçimlere katıldığımız Durmaz Bayraktar’a sonsuz teşekkür ediyorum.  Omuzlarımıza yüklenen yük 200 bin kişinin yüküdür. Fakat biz çok iyi kadro ve ekibe sahibiz.  Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Herkes Kazandı

31 Mart Yerel seçimlerden Menemen Belediye Başkan adayı olan Durmaz Bayraktar’da Pehlivan’ı tebrik ettikten sonra ” Menemen Belediyesinde bir partinin bayrağı indirip başka bir partinin bayrağı asılmadı. Bugün belki bir siyasi partinin bayrağı indi ama hepimizin ortak bayrağı olan Türk bayrağı asıldı. Herkesin gönlü ferah olsun bu seçimin kaybedeni yoktur. Bu sonuçla sadece AK Partililer sadece MHP’liler değil, Menemen’deki tüm kesimler kazanmıştır Menemen için hayırlı olsun” dedi.

İşçilerimizin maaşını nasıl öderiz onu düşüneceğiz

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’te kısa bir konuşma yaparak Menemen’in yaşanan bu süreçte büyük zararlara uğradığını vurguladı. Çelik, “Bugün Menemen kazandı. 200 bin nüfusumuz kazandı. Sayın Aydın Pehlivan kardeşimiz halkın belediye başkanıdır. Elbette Durmaz Bayraktar Bey’in söylediği gibi bir siyasi partiye mensubuz. Fakat o rozet bir kenara inip halka hizmet etme dönemi başlamıştır. Borçları ödeme dönemi başlamıştır. İşçilerimizin emekçilerimizin en kısa sürede nasıl maaşlarını öderiz onun çabasına düşüp onlarla kaygılanacağız. Menemenimiz için 200 bin nüfuslu ilçemiz için kaygılanacağız, sorunlarımızı hep birlikte gidereceğiz” dedi.

Başkanımıza güveniyoruz

Yerel seçimlere Cumhur ittifakı olarak giren MHP Menemen ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri de devir teslim törenine katılım sağladı. MHP Menemen İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük, “Başkanlarımızın söylediği gibi bir siyasi bir kazanım olarak hiç görmedik. Nefsimizi de hiçbir zaman bu mücadelenin içine katmadık. Menemen’in bu süreçte çok büyük kayıplara uğradı zararlara uğradı. Güzel bir ekibimiz güzel bir başkanımız var biz başkanımıza ve ekibimize güveniyoruz. Gerçekten burada kazanan ilçemiz olacak inşallah. Çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz, hayırlısı olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL