Yerel Siyaset

İzmir Ülkü Ocakları Pankartı

14 Mayıs Seçimleri öncesinde Türkiye’deki bütün Ülkü Ocakları Gençlik Vakfı Şubelerince asılan ve büyük  ilgi uyandıran pankartın yeni bir versiyonu da İzmir Ülkü Ocakları binasına asıldı. CHP ve Millet İttifakı..

İzmir Ülkü Ocakları Pankartı

14 Mayıs Seçimleri öncesinde Türkiye’deki bütün Ülkü Ocakları Gençlik Vakfı Şubelerince asılan ve büyük  ilgi uyandıran pankartın yeni bir versiyonu da
İzmir Ülkü Ocakları binasına asıldı.

CHP ve Millet İttifakı yandaşları tarafından tepkiyle karşılanan pankart hakkında CHP İzmir Örgütünün İl Seçim Kuruluna şikayet dilekçesi verildiğ öğrenildi.

Söz konusu Pankartta Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “her telde görünmesi, seçimlerin birinci turunda HDP’li, 2 Turda ise  Milliyetçi- Ülkücü kimliğine bürünmesi” mizahi bir dil ile eleştiriliyor.

Seçimlerin İl Turunda bütün Türkiye genelinde Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve Meral Akşener  ile HDP’li Gülşen Kışanak yüzlerinin; Kemal Kılıçdaroğlu ile de HDP’li Selahattin Demirtaş’ın yüzlerinin birleştirildiği pankartlar kullanılmıştı.

 

Konu hakkında açıklama yapmazken, “konuşmamıza gerek yok. Durum zaten bütün Türkiye tarafından biliniyor. Biz malumu ve bilineni pankartla ilan ettik hepsi bu” diyen ülkücü gençler, “Türkiye herkesin her istediğini her istediği zaman söyleyeceği bir ülke değildir, Türkiye hukuk devletidir. Türk Milleti de Teröre destek veren ve onlardan destek alanları çok iyi bilir ve tanır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL