Siyaset

İYİ Parti’nin adayları kimler olacak?

İYİ Parti’nin ittifaksız yerel seçim kararının ardından CHP ile karışıklık açıklamalarla ipler iyice gerildi. Özellikle İYİ Parti’nin Ankara ve İstanbul adaylarının kim olacağı merak ediliyor. İYİ Parti’nin çalışmalarının detaylarını ve..

İYİ Parti’nin adayları kimler olacak?

İYİ Parti’nin ittifaksız yerel seçim kararının ardından CHP ile karışıklık açıklamalarla ipler iyice gerildi. Özellikle İYİ Parti’nin Ankara ve İstanbul adaylarının kim olacağı merak ediliyor. İYİ Parti’nin çalışmalarının detaylarını ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in son olarak verdiği mesajları ne oldu? İşte tüm detaylar…

Yerel seçime geri sayımda partilerde çalışmalar hızlandı. İttifaksız yerel seçim kararının ardından art arda CHP ve İYİ Parti arasında sert açıklamalar yaşandı.

İYİ PARTİ’NİN YOL HARİTASINDA BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE SON DURUM NE?

İYİ Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesine devam ediliyor. Bugüne kadar 4 büyükşehir belediyesinin adayları kamuoyuna tanıtıldı. Gözler ise özellikle İstanbul ve Ankara adaylarında.

Akşener önceki açıklamalarında isim vermeden Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a belediyecilik faaliyetleri üzerinden yüklendi.

İYİ Parti milletvekilleri, başkanlık divanı ve genel idare kurulu üyeleri, seçim bölgelerine gitmeye başlayacak. Kurmaylar; gruplar halinde, birbirine yakın illerin kategorilere bölünmesiyle oluşturulan 10 seçim bölgesine dağılacak. Parti üst yönetiminde belirlenen 20 bölge koordinatörü de saha çalışmalarına katılacak.

13-14 Ocak’ta ise Antalya’da kamp yapılması üzerinde duruluyor. Orada da kurmayların, yerel seçim hazırlıklarıyla ilgili Akşener’e görüş bildirmesi bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL