İzmir

Hazırlıklar tam gaz sürüyor… CHP Lideri yarın İzmir’de!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Buca-Üçyol Metrosu’nun temel atma törenine katılmak ve CHP İzmir İl Başkanlığı’nın açılışını yapmak üzere CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu  yarın (14 Şubat)  İzmir’e geliyor…

Hazırlıklar tam gaz sürüyor… CHP Lideri yarın İzmir’de!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Buca-Üçyol Metrosu’nun temel atma törenine katılmak ve CHP İzmir İl Başkanlığı’nın açılışını yapmak üzere CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu  yarın (14 Şubat)  İzmir’e geliyor.

 İzmir, tarihinin en büyük yatırımı Buca Metrosu için bugün son gün. Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat Pazartesi günü saat 17.00’da Şirinyer Eshot Garajı’nın bulunduğu alanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle atılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ise bugünün anlam ve önemine istinaden yoğun tempoyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Burada gerçekleşecek törene 20 bin kişinin katılması hedeflenirken; çok sayıda siyasi isimin alanda hazır bulunacağı öğrenildi.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tüm İzmirlileri bu heyecanı birlikte yaşamak adına törene çağırdı. Temel atma töreninin ardından ise İzmirliler, bu sevincini Zeynep Bastık konseriyle taçlandıracak.

Törenin öncesinde öğle saatlerinde İzmir’e ayak basacak olan CHP Lideri, soluğu CHP’nin yeni il binasının açılışına katılacak. Buradaki açılış töreninin öğlen 14.00 civarında gerçekleşmesi bekleniyor.

Ardından Buca’ya geçecek olan Kılıçdaroğlu, burada Buca’da yaşayan özel bireylerin nikah merasimine katılarak, nikahlarını kıyacağı biliniyor. Sonrasında ise Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı makamında ziyaret etmesi beklenen Kılıçdaroğlu’nun, saat 17.00 civarında temel atma töreninin yapılacağı alana geçeceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu törenin ardından, akşam saat 19.30 civarında Ankara’ya dönüş yapacak.

Törene katılmak isteyenler için ulaşım kolaylığı
İzmir Büyükşehir Belediyesi törene katılmak isteyen yurttaşlara ulaşım kolaylığı sağlamak için ekspres hatlar oluşturdu. Otobüsler 15.00’te Karşıyaka (Karşıyaka İskele ve Bostanlı İskele), Bayraklı (Bayraklı İskele, Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Caddesi Atatürk Anıtı Önü – Sevgi Yolu başlangıcı- ve Bornova Migros Önü), Konak (Kemer Aktarma Merkezi ve Konak AKM Önü -304 No’lu Otobüs Durağı-), Gaziemir (Abdullah Arda Meydanı), Balçova (Fahrettin Altay Tramvay Durağı Önü – Üçkuyular Meydanı), Narlıdere (Narlıdere AKM Önü) ve Güzelbahçe’den (Güzelbahçe AKM Önü) hareket edecek.

En kolay ulaşım İZBAN’la
Temel atma törenine katılmak isteyenler İZBAN’ı kullanarak da trafiğe takılmadan doğrudan tören alanına ulaşabiliyor. Törenin yapılacağı alan Şirinyer İZBAN İstasyonu’nun yakınında yer alıyor.

kaynak :EGEDESONSÖZ-

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL