Yerel Siyaset

Girgin Sevgiyle, Adaletle, Gönüllere Dokunarak Buca İçin Yola Çıkıyoruz;

AK Parti’den Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Av. Mehmet Girgin, adaylık başvurusu sırasında gerçekleştirdiği konuşmada iddialı ve vizyoner açıklamalarda bulundu.   AK Parti’den Buca Belediye Başkanlığı için aday..

Girgin Sevgiyle, Adaletle, Gönüllere Dokunarak Buca İçin Yola Çıkıyoruz;

AK Parti’den Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Av. Mehmet Girgin, adaylık başvurusu sırasında gerçekleştirdiği konuşmada iddialı ve vizyoner açıklamalarda bulundu.

 

AK Parti’den Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Av. Mehmet Girgin,  İlçe Başkanlığı binasında partililerin hınca hınç doldurduğu salondaki konuşmasına vurgulayıcı bir ifadeyle başlayarak, “Biz bu davayı gönülden sevdik.

Bir makam mevki için sevmedik, bir beklenti için de sevmedik. Sadece sevgiden, manevi sorumluluktan, İlçemize ve hemşehrilerimize karşı olan toplumsal sorumluluktan ve Cumhurbaşkanımıza olan sevgimizden dolayı buradayız. Başka hiçbir sevgi, makam mevki, koltuk bize etki edemez. Eğer bir koltuktan bir güç almaya gidiyorsak, bir değer almaya gidiyorsak zaten gitmeyelim. Allah nasip etmesin.” ifadeleriyle samimiyetini ve ilkeli duruşunu ortaya koydu.

 

Girgin, belediyecilik vizyonunu ortaya koyarak, “Belediyecilik sadece betonlaşma değildir. İnsana dokunma, hizmet etme sorumluluğu çok daha önemlidir. Şehrin emini olarak, zorda kalmış, darda kalmış insanların mağdur olmaması için çaba sarf etmek gerekiyor. Gönüller fethetmek lazım. Cumhurbaşkanımızın başarısının temelinde de insanlara değer vermesi yatıyor. Ben de sizlerden Bucada böyle bir belediyecilik yapmak için destek istiyorum. “dedi.

Belediye başkanı olduktan sonra eşit hizmet anlayışıyla adaletin herkes için geçerli olması gerektiğine vurgu yapan Girgin, “Dini, ırkı, rengi, mezhebi, partisi hiçbir zaman önemli değil. İhtiyaçlı bir insan farklı partiden, farklı dinden, farklı ırktan, farklı giyim kuşamdan, farklı alanlardan, beldelerden, memleketlerden de olsa adaleti elden bırakmamak lazım. İnsana dokunmak bizim için her şeyden daha önemlisi. Gönülleri fethetmemiz lazım. Canı gönülden bu şekilde çalışırsak kazanamayacağımız, yapamayacağımız bir şey yok. Allah nasip ederse bu dönem kazanacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

Girgin, Buca halkından birlikte çalışma ve destek çağrısında bulunarak, “Ben canı gönülden inanıyorum. Allah nasip ederse bu dönem kazanacağımıza inanıyorum.” diyerek, Buca Belediye Başkanlığı için hedeflerini açık bir şekilde ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL