Siyaset

CHP İzmir kampa giriyor!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de parti örgütü yerel seçim öncesi 3 günlük kampa girecek. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılım sağlayacağı toplantılar..

CHP İzmir kampa giriyor!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de parti örgütü yerel seçim öncesi 3 günlük kampa girecek. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılım sağlayacağı toplantılar 19-20-21 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Mahalle, ilçe ve il kongre süreçlerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyük kurultay heyecanı yaşanırken, bir yandan da 31 Mart 2024’te gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçim çalışmaları da devam ediyor.

İzmir’de milletvekilleri ve parti örgütü sahada çalışmalarını sürdürürken, yapılacak çalışmaların yol haritasının belirlenmesi ve fikir alışverişinde bulunulması amacıyla CHP İzmir örgütü kampa giriyor.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılım sağlayacağı toplantılar 19-20-21 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

EGEDESONSÖZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL