Bayraklı

Büyükşehir’den İstifa edip Bayraklı için yola çıktılar

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ulaş Aydın, Bayraklı Belediye Başkanlığı’na aday olmak için görevinden istifa etti. Aydın, cumartesi günü CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’na başvuruda bulunacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde..

Büyükşehir’den İstifa edip Bayraklı için yola çıktılar

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ulaş Aydın, Bayraklı Belediye Başkanlığı’na aday olmak için görevinden istifa etti. Aydın, cumartesi günü CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’na başvuruda bulunacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yürüttüğü İZULAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ESHOT Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinden istifa eden Kerim Özer de Bayraklı için yola çıktı.

31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili takvim işlemeye devam ediyor. Kariyerine belediye başkanı olarak devam etmek isteyen çok sayıda isim belediye başkanlıklarına talip olmak için başvurularını yapıyor. CHP’de ise adaylık başvuruları 5 Aralık’a kadar yapılacak.

Son olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokrasisinde de adaylık istifası yaşandı.

Dört yıla yakın süredir Büyükşehir Belediyesi’nde Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı olarak görev yapan Ulaş Aydın, Bayraklı Belediye Başkanlığı’na aday olmak için görevinden istifa etti.

Aydın, 2 Aralık Cumartesi günü, saat 14.00’te, Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulunacak.

KERİM ÖZER DE BAYRAKLI’YA ADAY

İZULAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ESHOT Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinden istifa eden Kerim Özer de Bayraklı Belediyesi aday adayı olmak için istifasını verdi.

Yarın Bayraklı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yapması beklenen Özer, “İzmir’in tamamına ve en önemli temel hizmet alanında hizmet etmenin onurunu yaşadım. Ekibimizle örnek işlere imza attığımızı düşünüyorum. Şimdi bir hayalim var; o da Bayraklı ve Bayraklılı hemşerilerim için çalışmak” dedi.

Özer, şunları kaydetti:

“Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında her yola her dönemece tanıklık ettim, emek verdim. Şimdi partimin adayı olarak yaşadığım ilçeye, Bayraklı’ya hizmet etmek istiyorum. Etle tırnak gibi olduğum Bayraklı için çalışmak istiyorum. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde; bürokrat olarak ve ulaşım gibi bir alanda çok değerli bir süreç yaşadım.

Büyük bir fırsat, emek ve üretim süreciydi. Tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Belediyecilikte ve siyasette biriktirdiklerimi ilçem için hayata geçirme heyecanını yaşıyorum. Bu heyecan ne diner ne de biter. Ne yapılması gerektiğini biliyoruz ve bunları Bayraklı’ya sunmak için sabırsızlanıyoruz”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL