Yerel Siyaset

BAŞKAN VEKİLİ PEHLİVAN’DAN 1 MAYIS MESAJI

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Pehlivan, “Biz ki, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz…

BAŞKAN VEKİLİ PEHLİVAN’DAN 1 MAYIS MESAJI

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Pehlivan, “Biz ki, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz. Başta birlikte omuz omuza güzel ilçemiz Menemen’e hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarım olmak üzere tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi.

Helal kazancı ve emeği kutsal sayan milletin bir ferdi olduklarını ifade eden Başkan Vekili Pehlivan, “Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına olanak sağlamıştır.

Devletimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. Biz ki, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz. Bugüne  kadar kurum olarak çalışanlarımızın her zaman yanında olduk.

Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL