Genel Güncel

Amasyalılardan Toplu Sünnet Şöleni!

Amasyalılar ve Amasya’yı Sevenler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği toplu sünnet töreni düzenleyerek ihtiyaç sahibi ailelerin 32 çocuğunu sünnet ettirdi. Karşıyaka Belediyesinin katkılarıyla beraber düzenlenen sünnet töreni iki gün sürdü…

Amasyalılardan Toplu Sünnet Şöleni!

Amasyalılar ve Amasya’yı Sevenler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği toplu sünnet töreni düzenleyerek ihtiyaç sahibi ailelerin 32 çocuğunu sünnet ettirdi.

Karşıyaka Belediyesinin katkılarıyla beraber düzenlenen sünnet töreni iki gün sürdü. Dernek binası önünde gün boyu çalan davul zurna eşliğinde aileler ve çocuklar oynadı, dağıtılan etli pilavın ardından sünnet çocukları açık arabayla Karşıyaka turu attı…

Akşamına Karşıyaka Belediyesine ait Bahçelievler düğün salonunda sünnet çocukları, aileleri, geceye katılan belediye meclis üyeleri, STK başkanları, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri keyifli dakikalar geçirdi.

Törenin ikinci gününde çocukların sünneti gerçekleşti.

Amasya’yı Sevenler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Nami Aslanoğlu;

“Dernek olarak ilkini düzenlediğimiz toplu sünnet törenini önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getireceğiz. Bu anlamlı etkinliğimizde bizlere destek veren Karşıyaka Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a, yönetim kurulu üyelerimize, derneğimizin vefalı üyelerine ve diğer destek veren bütün dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin sonunda Dernek Başkanı Nami Aslanoğlu toplu sünnet şölenine destek verenlere plaket verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL